16 / 05 / 2024

BATUHAN ÇELİK METAL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

BATUHAN ÇELİK METAL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Yıldırım tarafından Halkalı'da kuruldu.

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

A101,ŞOK,BİM aktüel kırtasiye ürünleri! 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

A101, ŞOK,BİM, Carrefoursa’da tüm kırtasiye ürünlerinde görülmemiş indirimler var! İndirimli kırtasiye ürünlerine nereden ulaşabileceklerini düşünenler bu habere baksın. İşte 29 Ağustos 2022 indirimli kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

Fantasia Seramik Anonim Şirketi kuruldu!

Fantasia Seramik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Menahem Kıymaz, Arıel Kıymaz ve Yakup Ceki Kıymaz ortaklığında kuruldu.

Elazığ Merkez'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık metal dönüşüm tesisi!

T.C. Elazığ 3. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Vertetil Mahallesi, 94 ada 4 parselde yer alan metal dönüşüm tesisini 12 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Asira El-Kıbliyye beldesinde toplanan Filistinliler, bölgede inşası hedeflenen Yahudi yerleşim birimini protesto ederek kendilerine ait arazilerde zeytin fidanları dikmeye çalıştı.

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şen tarafından kuruldu.

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon  Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Muhip Kağıtçılık Metal Plastik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Esenyurt Şubesi açıldı!

Muhip Kağıtçılık Metal Plastik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

BATUHAN ÇELİK METAL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

BATUHAN ÇELİK METAL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Batuhan Yıldırım tarafından Halkalı'da kuruldu.


Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri,boya nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. Her türlü nalburiye işleri yapmak.Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri flanş, boru eklenti...