03 / 05 / 2024

Batuhan Sevim

Batuhan Sevim

Ararathan Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Sevim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi, Ulusu Caddesi'nde kuruldu.

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Ekonomist Batuhan Tufaner emekli maaşlarına zam tahminini açıkladı!

Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, emekli maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamlara ilişkin yorumlarını paylaştı.

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gengeç ve İshak Damar ortaklığında kuruldu.

Karamert Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Karamert Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Karamert tarafından kuruldu.

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gören, Sinan Akbulut ve Yusuf Cengiz ortaklığında kuruldu.

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Özmert tarafından açıldı.

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Günay tarafından kuruldu.

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Yuşa Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yuşa Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu. 

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Fiks Mobilya Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiks Mobilya Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Sevim tarafından kuruldu.

Batuhan Sevim Haberi

Batuhan Sevim
Ararathan Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Sevim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Ararathan Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-YAPI MALZEMELERİ A-İnşaat Malzemeleri ; a- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri imalatı ve satışı, bu maksatla taş, kum, kireç, tuğla, gibi benzeri ocak imalathane ve fabrikaları kurmak ve işletmek b- Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon malzemelerinin...