26 / 05 / 2024

Batur Yücesan

Batur Yücesan

İstanbulum Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Batur Yücesan ve Yüksel Akçam ortaklığıyla kuruldu...

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Abdül Batur'dan kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Konak'ta hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerine büyük önem veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kentsel dönüşüm için çalışmaların başladığını açıkladı.

Abdül Batur'dan İzmir Konak için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Konak Belediye Meclisi, 2020 yılının son toplantısını Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi Salonunda gerçekleştirdi. Gültepe planlarına gelen itirazların gündeme getirildiği toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kararlılık vurgusu yaptı. 

Konak Zeytinlik Mahallesi'nde yıkım başladı!

İzmir Konak'ta görüntü kirliliğine neden olan binaların yıkımına başlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkımı Zeytinlik Mahallesi 1163 Sokak’ta başlattı.

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde vurulacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konal Gültepe Mahallesinde kentsel dönüşüm için planların çıkarıldığını ve ilk kazmanında 1 yıl içinde vurulacağının planlandığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Meclisinde 'gökdelen' tartışması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Yatırımcının karşısında değiliz ama kentin silüetini bozacak olağan dışı ve çarpıcı yapılaşma tarzı olamaz. Büyükşehir belediye başkanımızın da bu konuda aynı hassasiyet içinde olduğunu geçmişteki beyanlarından biliyoruz" dedi...

Abdül Batur: Eskiyen Konak’ı yenilemeye geldim!

Konak Başkan Abdül Batur, "İlçenin röntgenini çektik. İzmir’in kalbi Konak’ın yıprandığını, eskidiğini gördük. Bir mimar olarak da şimdi yenilemeye geldim" diye konuştu...

TMB: Yurt dışında yılda 30 milyar doları yakalayacağız!

Yurt dışından önemli projelere imza atan Türk müteahhitler 4. Ticaret Müşavirleri Konferansı'da bir araya geldi. Konferansta konuşma yapan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, yurt dışında inşa edilen projelerde sektör temsilcileri ile daha yakın işbirliği sürdürüleceğini söyledi.

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Yücesan tarafından kuruldu.

Akfen İnşaat İncek Loft'ta Enes Batur'u ağırladı!

Yıllardır birçok projede boy gösteren Akfen İnşaat sosyal atağa geçti. Firma, Ankara İncek Loft'taki konut projesinde YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i misafir etti.

Onaran Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onaran Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Batur Yücesan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Abdül Batur: Villalar henüz inşaat halinde!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkmamakla suçlandığı kaçak villanın henüz inşaat halinde olduğunu savunsa da söz konusu adrese gönderilen faturalar bunun doğru olmadığına işaret ediyor

Abdül Batur: İnşaat daha bitmedi!

Kaçak villaları yıkmadığı suçlamasıyla hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk duruşmada "inşaat daha bitmedi" diye kendini savundu.

Batur Yücesan Haberi

Batur Yücesan

10 bin TL sermaye ile kurulan firmanın faaliyet alanları arasında, Şirketin amacı can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına standartlarla uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beyoğlu Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Billurcu Sokak NO:19/2 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Batur Yücesan ve Yüksel Akçam ortaklığıyla...