04 / 05 / 2024

bauMax eskişehir şubesi

bauMax eskişehir şubesi

9 ülkede, toplam 159 marketi ve 11 bine yakın çalışanıyla faaliyet gösteren Avusturyalı dev yapı marketi bauMax Eskişehir'de şube açtı...

Vakıf Katılım 40. şubesini Eskişehir'de açtı!

Vakıf Katılım 40. şubesini açtı. Eskişehir Şubesi ile 40 şubeye ulaşan Vakıf Katılım, bir yılda 19 milyon lira kar elde etti.

Eskişehir'de 8 bin konut alıcı bekliyor!

Eskişehir'de yapı stokunun fazlasından dolayı konutlar elde kaldı. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Erkul, Eskişehir'deki konut sektörünü anlattı.

Eskişehir'de genç inşaat mühendisler rozetlerini taktı!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrenciler için 'Mezuniyet' ve 'Rozet Takma' töreni düzenledi.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Eskişehir Yolu Güneyi imar planları iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu güneyindeki tapulama ve imar planları Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi tarafından açılan dava sonucunda iptal edildi.

İnşaat Odası Eskişehir Şubesi, Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

İnşaat Odası Eskişehir Şubesi, uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği İstanbul Yapı Fuarı ziyaretini bu sene de gerçekleştirdi. Fuar ürün gruplarına göre ayrılmış olan salonlarda bin 250 katılımcı sayısına ulaştı.

TÜMSİAD Eskişehir şubesi inşaat sektörü sorunlarını masaya yatırdı!

TÜMSİAD Eskişehir Şubesi inşaat sektörünün sorunlannın masaya yatırıldığı bir çalıştay düzenledi. Derneğin Sektör Kurulu Başkanı Nail Yiğit öncülüğünde gerçekleştirilen Çalıştayın Moderatörlüğü'nü Cavit Çakır yaptı.

Eskişehir kentsel dönüşüm konferansı 5 Mart'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir şubesi tarafından düzenlenen "Kentsel Dönüşüm: ne, niçin, nasıl" konulu konferans 5 Mart'ta Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür merkezi Kırmızı salonda saat 17.00 de yapılacak

Mimarlar Engelleri Aşıyor Konferansı Eskişehir'de düzenlendi!

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Mimar Yrd. Doç Dr, Gülay Yedekçi Arslan, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi üyelerine "Mimarlar Engelleri Aşıyor " başlığı altında konferans düzenledi.

TSKB, Eskişehir yolu aksının hızlı gelişimini ve ofis sektörünü değerlendirdi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin www.emlakkkulisi.com için yaptığı özel araştırmaya göre Eskişehir yolu aksı hızla gelişiyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara şubesi yöneticisi Derya Alan Erdem Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi ve o

Yapı Kredi, 948'inci şubesini Eskişehir'de açtı!

Yapı ve Kredi Bankası AŞ, 948' inci şubesini gerçekleştirilen bir tören ile açtı. Eskişehir Atatürk Bulvarı Şubesi Müdürü Elvin Fatma Akpınar, açılışta bir konuşma yaptı.

bauMax eskişehir şubesi Haberi

bauMax eskişehir şubesi



9 farklı ülkede 159 marketi ve 11 bin çalışanıyla faaliyet gösteren Avusturyalı yapı marketi devi bauMax, Türkiye’deki 7. mağazasını Eskişehir'de açtı. 20 milyon Euro yatırım yapılan bauMax Eskişehir mağazası, 11.000 m²’lik satış alanına sahip bulunuyor. 


Türkiye’ye şimdiye kadar 150 Milyon Euro’ya yakın yatırım yapan bauMax, 2018 yılına kadar faaliyet gösterdiği en büyük ülke olan Türkiye’de, 30 market açarak uzun vadeli yatırım yapmayı planlıyor. Girdiği her ülkede lokal tedarikçileri mutlaka destekleyen bauMax, Türkiye’de bulunan marketlerindeki ürünlerin yüzde 75’ini yerel tedarikçilerden sağlıyor. bauMax şu an Türkiye’de yaklaşık 900 kişiye de istihdam sağlıyor.


Kurdale kesiminin ardından hizmete açılan bauMax Eskişehir mağazası, Eskişehirli’lerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ferah ve alışveriş için konforlu bir ortam sunan mağaza, Eskişehirli’lerden de tam not aldı.



Eksi yüzde 15 fiyat garantisi

bauMax, “hep...