05 / 05 / 2024

Baumit sıvaları

Baumit sıvaları

Yapı malzemeleri alanının lider markalarından Baumit’in difüzyona açık sıva sistemleri ile daha hızlı ve de sağlıklı uygulamalar yaparak, daha uzun ömür ve dayanıklılık sağlamak mümkün.

Tunç Soyer: Yıkılan ya da hasar alan binaların sıvalarında deniz kumu tespiti var!

Tunç Soyer, “Yıkılan ya da ağır hasarlı binaların tamamının 1992-1999 yılları arasında ruhsat almış binalar olduğunu gördük. Bu binalar 1999 depreminden sonra çıkan deprem yönetmeliğinin kriterlerine uygun olarak yapılmamış" dedi.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Avcılar’da kolonları çatlamış evler, yabancı ailelere kiraya veriliyor!

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı’nın yankıları sürerken, Avcılar’da sıvaları dökülmüş ve kolonları çatlamış evler, özellikle yabancı uyruklu ailelere yüksek fiyattan kiraya veriliyor. 

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

İzmir Konak'taki kentsel dönüşümde heyelan riski!

İzmir’in Konak İlçesi Zafertepe mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında uygulanan sıvalar çatlaklar ve oyuklar oluşturuyor. Mahalleli heyelan riskiyle karşı karşıya.

Baumit, ısı farklılıklarına yanıt verebilecek ürünler geliştiriyor!

Baumit, İnovasyon Merkezi’nde farklı iklim koşulları ve mevsimler arası ısı farklılıklarına yanıt verebilecek yüksek standartlarda ürünler geliştiriyor. Ancak öyle iki sıcaklık derecesi var ki ürünlerin uygulamalarında çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Baumit Zemin Sistemleri, alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit Zemin Sistemleri kullanıldığı alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

İzmir'de metruk yapılar yıkılacak mı?

İzmir'de mutluluklara, acılara tanıklık eden ancak zamana yenilen tarihi evler, dökülen sıvaları, kopan taşları, çöken çatıları ve yıkılan iskeletleri ile çevredekilerin can güvenliğini tehdit ediyor.

İzmir Basmane'deki harabeye dönen tarihi evler tehdit ediyor!

İZMİR'de mutluluklara, acılara tanıklık eden ancak zamana yenilen tarihi evler, dökülen sıvaları, kopan taşları, çöken çatıları ve yıkılan iskeletleri ile çevredekilerin can güvenliğini tehdit ediyor.

Baumit Türkiye, ikinci tesisini kurmaya hazırlanıyor!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, "Plan çerçevesinde, hedeflerimize ulaştığımız ve sektör beklediğimiz yönde büyüdüğü sürece Türkiye'de ikinci tesisimizi açmayı hedefliyoruz" dedi.

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

Baumit Power Sistemi'yle dayanıklı ses yalıtımı!

Baumit İnovasyon Merkezi, küresel ısınmanın etkisi ile değişen iklim koşullarına yanıt verecek, uzun ömürlü sistemler geliştirmeye devam ediyor.

Baumit sıvaları Haberi

Baumit sıvaları

Baumit’in nefes almaya imkan veren sıva sistemleri, uygulama ve kullanım açısından konfor ve tasarruf sağlıyor. Birbiriyle uyumlu ürünler sayesinde daha uzun ömürlü ve dayanıklı duvarlar yaratılabiliyor.

Zaman ve işçilikten tasarruf

Baumit iç ve dış yüzeyler için makine sıvaları, gaz beton, tuğla ve beton zeminlerin tamamına kolaylıkla uygulanabiliyor. Ayrıca uygulama yapılacak alana uygun tercih edilecek ürünlerde önceden serpme yapmaya gerek kalmama ya da üzerine doğrudan boya uygulayabilme gibi özellikler de bulunuyor. Üstün performanslı ürünlerin bu özellikleri sayesinde zamandan ve işçilikten tasarruf sağlanıyor. Baumit sıva sistemlerini tercih eden projeler arasında İstanbul metrosu, saygın AVM ve konut projeleri yer alıyor.  Baumit sıva ürünleri içinde özellikle Primo 1 iç mekanda kaba sıva olarak en yüksek fiyat-performans seviyesine sahip ürün olması, MPA 35L gazbeton duvarlar üzerine...