08 / 05 / 2024

bay inşaat ağaçlandırma

bay inşaat ağaçlandırma

Bay İnşaat örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Kaybolan doğayı yeniden kazanmak için TEMA Vakfı ile ‘Benim Ormanım' projesini geliştiren Bay İnşaat, daire metrekaresinin 5 katı kadar sahada ağaçlandırma yapıyor.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Özel ağaçlandırma yapmak isteyene devletten arazi desteği!

Özel ağaçlandırma yapmak isteyenlere OGM büyük bir fırsat sunuyor. Bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarında yapılacak özel ağaçlandırma ve imar ihya başvuruları için müracaatlar başladı. Başvurular Nisan ayı boyunca e-Devlet üzerinden yapılacak.

Özel ağaçlandırma sistemi ile kıyılar imara mı açılıyor?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde özel ağaçlandırma yönetmeliğini kaleme aldı.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

11 milyon metrekare Hazine arazisi ağaçlandırma için kiraya verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yerli üretimi desteklemek amacıyla ağaçlandırmada kullanılmak üzere 2019 ve 2020'nin ocak-temmuz döneminde 11 milyon metrekarelik Hazine arazisinin vatandaşlara kiralandığını söyledi.

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Bor Şeker, DSL İnşaat'a devredilecek!

Doğuş Yiyecek, 336 milyon lirayla Özelleştirme'den aldığı Bor Şeker'i DSL İnşaat'a devretmek için başvuruda bulundu.

İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası!

İstanbul'da ev almak isteyenler özellikle metroya yakın olmasını istiyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 14 metro hattı bulunuyor. İşte İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası...

Taksim Camii'nin minarelerinin inşaatına başlandı!

Tamamlandığında 2 bin 500 kişinin aynı anda namaz kılabileceği Taksim Camii'nin minarelerinin inşaatına başlandı. Taksim Camii'nin yapımına başlanan minareleri ilk kez havadan görüntülendi.

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. kuruldu!

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. Hayati Yalçın ve Nezir Delikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

bay inşaat ağaçlandırma Haberi

bay inşaat ağaçlandırma

İstinye ve çevresinde gerçekleştirdiği projeleriyle tanınan ve her projesinde sosyal sorumluk bilinciyle hareket eden Bay İnşaat, yeni başladığı Hilpark Suites projesinde de bu bilincini devam ettiriyor. Türkiye'nin kaybolan ormanlarını yeniden kazandırmak için mücadele eden TEMA Vakfı ile anlamlı bir işbirliği yürüten Bay İnşaat; yaptığı her konutun toplam metrekaresinin beş katı sahayı ağaçlandırıyor.

Çocuklarımıza ve gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak için herkesin üzerine düşen sorumluluklar olduğunun bilinciyle hareket eden Bay İnşaat; örnek bir sosyal sorumluluk projesine öncülük ediyor. TEMA Vakfı ile

...