02 / 05 / 2024

bayat toki nereye yapılacak

bayat toki nereye yapılacak

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

TOKİ’den Afyonkarahisar Bayat’a ucuz konut müjdesi! 240 ay taksit imkanı!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Bayat projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ alt ve orta gelirliler için konut üretip, konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat 2019 projesinde yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Afyon Bayat alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat alt gelir grubu projesinde yer alan 49 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Bayat orta gelir TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Bayat orta gelir TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konut tipleri 3+1 olarak tasarlandı.

 Afyon Bayat TOKİ orta gelir başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

Afyon Bayat alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Afyon Bayat alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Afyon Bayat alt gelir başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ 50 bin sosyal konut başvuruları 6 Mart ile 19 Nisan 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Peki TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 42 adet konut bulunuyor.

bayat toki nereye yapılacak Haberi

bayat toki nereye yapılacak

Ünlü ziyarette yaptığı konuşmada, "İlçemizde TOKİ destekleriniz sonucu belli bir aşamaya geldi. Belediye Meclisi olarak yer belirleme çalışması içerisindeyiz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra TOKİ ile yeniden görüşeceğiz. Sosyal Güvenlik Merkezi Binası ve 89 afet konutlarının yer teslimi yapıldı. Temellerini atmaya hazırız. 


Sayenizde hayallerimiz gerçekleşiyor. Teşekkür ederiz. Geçtiğimiz hafta Milletvekillerimizle ilçemize ziyaret ederek çalışmalarımızı anlatma imkanı sağladığınız için de aynca teşekkür ederiz" dedi. 

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da hemen hemen bütün ilçelerimizde olduğu gibi Bayat ilçesinin de bütün ihtiyaçları ya tamamlanmış, ya yapım, ya ihale ya da proje aşamasında olduğunu ifade ederek, "Daha neler yapılabilir, ne gibi projeler üretilebilir aşamasına geldik. Hem teşkilatımız hem de belediyelerimiz olarak yeni projeler üretmeniz ve bize düşen konularda gereken desteği her zaman sağlayacağız"...