12 / 05 / 2024

Bayburt asfalt

Bayburt asfalt

Bayburt’tun 50 yıllık alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Bayburt Belediyesi geçtiğimiz günlerde başlayan kalıcı kaldırım çalışmalarının ardından kalıcı asfalt içinde kolları sıvadı.

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

Bayburt’ta kalıcı asfalt uygulamaları başladı!

Bayburt’ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına hız veren Bayburt Belediyesi, kalıcı asfalt uygulamalarına başladı.

Bayburt'ta kalıcı asfalt için çalışmalar başlatıldı!

Bayburt’tun 50 yıllık alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Bayburt Belediyesi geçtiğimiz günlerde başlayan kalıcı kaldırım çalışmalarının ardından kalıcı asfalt içinde kolları sıvadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane ve Bayburt’ta toplu açılış törenine katıldı!

Gümüşhane Zafer Meydanı ’ nda düzenlenen toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane ' ye gelmeden önce Bayburt'ta toplu açılış töreninde halkla buluştu...

Tonyukuk Anıtı'nın asfalt yolu açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen yıl Tonyukuk Anıtı'nı ziyareti sonrası TİKA'ya verdiği talimat doğrultusunda yapımına başlanan asfalt yol tamamlandı. Orhun Anıtları'ndan ilki olan Bilge Tonyukuk'a giden yol bu ay açılacak...

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri Dikilitaş Mevkii'nde kuruldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçelerde yapılan çalışmalara paralel olarak kent merkezindeki cadde ve bulvarlarda asfalt yenileme ve bordür tretuvar yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karapürçek’te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir hizmet sınırlarına yeni katılan mahallerimizin yol ve su gibi birincil ihtiyaçlarına çözüm getirmek için çalışıyoruz.

Sakarya Karapürçek'te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı!

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı. Bolvadin İkilerden TOKİ'ye giden yolda eski asfaltın kaldırılmasıyla başlayan çalışmanın kısa sürede tamamlanacağı ve hemen yeni asfalt serme çalışmasına geçileceği bildirildi

Doğalgazı en fazla tüketen il Bayburt!

Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 9,5 milyon konut abonesi, toplam 9 milyar metreküp doğalgaz tüketti. Ortalama doğalgaz tüketiminin en fazla olduğu il ise Bayburt oldu.

TOKİ Sarıgöl Konutları'ndaki asfalt sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sarıgöl ziyaretinde TOKİ sakinlerine verdiği asfalt sözü, kısa sürede yerine getirildi. Sarıgöllüler, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Bayburt asfalt Haberi

Bayburt asfalt


Bayburt’tun 50 yıllık alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Bayburt Belediyesi geçtiğimiz günlerde başlayan kalıcı kaldırım çalışmalarının ardından kalıcı asfalt içinde kolları sıvadı. İhalesi tamamlanan çalışma için yüklenici firma makine ekipman teminini gerçekleştirerek hazırlıklara başladı. Kalıcı asfalt uygulamasının başlayacağı ilk yer olan Genç Osman Mahallesi’nde yol düşürme çalışması gerçekleştirilirken finişerler asfaltı sermeye en kısa zamanda başlayacak.

Bayburt İçin Hayalimizi Gerçekleştiriyoruz

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş geçtiğimiz günlerde Bayburt’taki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda kalıcı asfalt çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Bayburt için her zaman hayal edilen ve konuşulan kalıcı asfalt ve kaldırımlarla Bayburt’u buluşturacaklarını belirterek, verdiğimiz sözün sonucu olarak bu çerçevede kalıcı asfaltın 14,5 milyon TL lik ihalesi tamamlandı. Toplamda 55 km yolun yüzde 40’ı bu yıl olmak üzere...