05 / 05 / 2024

bayburt milli emlak

bayburt milli emlak

Bayburt Milli Emlak Müdürlüğü Çayırova Beldesi'nde 239 bin 879 metrekarelik arsayı satmak üzere ihale açtı.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son fırsat! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Muhammen bedelleri 8 bin TL olarak belirlenen arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf araziler Sivas, Edirne ve Bayburt'ta yer alıyor. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Nisan 2024 ihaleleri...

Milli Emlak o ildeki konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesi, Esentepe Mahallesinde yer alan arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt Demirözü'nde yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak'tan 44 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt'taki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 44 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Bayburt'ta da konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan 37 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 40 bin 500 TL'ye konut alanı imarlı arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:50'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan imarlı arsa fırsatı! O ilde 60 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Milli Emlak'tan Bayburt'ta 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt İli, Aydıntepe İlçesi, Yanoba Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayimenkulün satış bedeli 5 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

bayburt milli emlak Haberi

 bayburt milli emlak

Bayburt Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çayıryolu Beldesi'nde bulunan 239 bin 879 metrekare büyüklüğündeki arsa açık teklif usulüyle satılacak.

Söz konusu arsanın tahmini bedeli; 1 milyon 250 bin olup, geçici teminatı bedeli olarak 375 bin YTL alınacak. İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Milli Emlak Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak görülebilir.

İşin ihalesi 14 Temmuz 2008 tarihinde 14:30'da Milli Emlak Müdürü odasında gerçekleştirilecek.