08 / 05 / 2024

Bayburt OSB arsa tahsisi

Bayburt OSB arsa tahsisi

Bayburt OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan , inşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

İTO, İstanbul'da sanayi arsa önerecek: OSB radarı geliyor! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul'Da sanayicilere arsa önerileceğini ve bu kapsamda OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguladıklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

O ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesinde yer alan 30 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak'tan 44 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt'taki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 44 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

O ilde 33 bin 500 TL'ye satılık konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt Demirözü'ndeki arsa da bulunuyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Bayburt'ta da konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! 33 bin 500 TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Bayburt OSB arsa tahsisi Haberi

Bayburt OSB arsa tahsisi

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. İnşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki heyet Bayburt OSB'nin Müdürü Mete Emir'den yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Firmanın inşaat sahasını gezen Pehlivan, firma yetkilileriyle görüştü. 

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Pehlivan, bölgeye yatırımcı çekmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Pehlivan, girişimler sonucunda Bayburt OSB'de birinci etapta 30, ikinci etapta ise 6 firmaya yer tahsisi yapıldığını açıkladı. 

Bu kapsamda bölgeye 50 milyon liralık yatırım yapılacağını söyleyen Pehlivan,  Arslantürk Grup'un çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Pehlivan,  "Firma, EPS blok üretimi yapacak. Burada üretilecek ürünler hem yurt dışı hem de yurt...