09 / 05 / 2024

Bayburt OSB yer tahsisi

Bayburt OSB yer tahsisi

Bayburt OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan , inşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son fırsat! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Muhammen bedelleri 8 bin TL olarak belirlenen arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

OSB'de yer alan parsellerle ilgili yönetmelik tamamen değişti! Bu şartları taşıyan tapuyu alabilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Tahsisine Dair Yönetmelik'te değişikliğe gidildi, bu şartları taşıyan tapuyu aşabilecek. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf araziler Sivas, Edirne ve Bayburt'ta yer alıyor. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Nisan 2024 ihaleleri...

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesinde yer alan 30 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Bayburt Merkez’de 93 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Bayburt Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bayburt Demirözü’nde 608 bin TL’ye!

TOKİ'nin Bayburt Demirözü projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Demirözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Demirözü 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bayburt Aydıntepe’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Bayburt Aydıntepe projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Aydıntepe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Aydıntepe 2022 sosyal konut projesi...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Bayburt Şingah 2022 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bayburt Şingah projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Bayburt OSB yer tahsisi Haberi

Bayburt OSB yer tahsisi

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. İnşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki heyet Bayburt OSB'nin Müdürü Mete Emir'den yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Firmanın inşaat sahasını gezen Pehlivan, firma yetkilileriyle görüştü. 

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Pehlivan, bölgeye yatırımcı çekmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Pehlivan, girişimler sonucunda Bayburt OSB'de birinci etapta 30, ikinci etapta ise 6 firmaya yer tahsisi yapıldığını açıkladı. 

Bu kapsamda bölgeye 50 milyon liralık yatırım yapılacağını söyleyen Pehlivan,  Arslantürk Grup'un çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Pehlivan,  "Firma, EPS blok üretimi yapacak. Burada üretilecek ürünler hem yurt dışı hem de yurt...