17 / 05 / 2024

bayburt valisi kim

bayburt valisi kim

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer kimdir? Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mükerrem Ünlüer, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mükerrem Ünlüer..

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Bayburt OSB'ye 50 milyon liralık yatırım!

Bayburt OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan , inşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan Türkiye’deki teknoparkları gezecek!

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türkiye’nin dış ticaretine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan İstanbul’a geldi.

bayburt valisi kim Haberi

bayburt valisi kim

Mükerrem Ünlüer kimdir?

1964 yılında Erzurum’da doğdu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.


1989-1992 yılları arasında Erzurum kaymakam adaylığı,  daha sonra sırasıyla Isparta Gelendost, Artvin Yusufeli, Elazığ Palu, Sakarya Ferizli Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İdari ve Mali İşler Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevlerini yürüttü.


Bir yıl süre ile İngiltere’de eğitim, 26 gün süreli olarak ta Japonya’da Afet yönetim Kursu ve İçişleri bakanlığının düzenlemiş olduğu çok sayıda Mülki İdare seminerlerine katılmış ve Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisansüstü eğitimini tamamlamıştır.


Görev yaptığı süre içerisinde 9 adet takdirname 1 adet Teşekkür Belgesi almış ve 1 kez de maaş ödülü ile ödüllendirilmiştir.


İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri görevindeyken 02.08.2013 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Bayburt Valiliği görevine...