02 / 05 / 2024

bayburtlu inşaat zeytinburnu projesi

bayburtlu inşaat zeytinburnu projesi

Bayburtlu İnşaat Avrupa Yakası'nda 3 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firmanının yeni projeleri Zeytinburnu, Esenyurt ve Avcılar'da yer alacak.

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Bayburtlu İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

Konut piyasasında durgunluk olduğu söylense de yeni inşaat projeleri dur durak bilmiyor..

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Emlak Konut Zeytinburnu projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Zeytinburnu Beştelsiz arsasında inşaat başlıyor. Bugün yer teslimi yapılan proje Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyat!

6 katlı 4 blok şeklinde inşa edilen Yakuplu Asel Evleri 154 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor. Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyat!

6 katlı 4 blok şeklinde yükselen Yakuplu Asel Evleri 154 adet daireden meydana geliyor. Bayburtlu İnşaat Yakuplu Asel Evleri fiyatları 220 bin TL'den başlıyor .

İnistanbul 3. ve 4. etap inşaat işi Sera Yapı'ya verildi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu'nda inşa ettiği İnistanbul projesinin 3'ncü ve 4'ncü etaplarına ait kaba inşaat işlerini Sera Yapı yapacak.

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi!

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi 200 adet daireden meydana geliyor. 10 katlı 2 blok halinde inşa edilecek projenin inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde yükselecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim!

18 katlı 3 bloktan oluşan proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Projesi!

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilecek. Konut ve ticari alanlardan meydana gelen proje 3 blok halinde yükselecek.

Bayburtlu İnşaat Zeytinburnu, Avcılar ve Esenyurt'ta proje yapacak!

Bayburtlu İnşaat Avrupa Yakası'nda 3 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firmanının yeni projeleri Zeytinburnu, Esenyurt ve Avcılar'da yer alacak.

bayburtlu inşaat zeytinburnu projesi Haberi

bayburtlu inşaat zeytinburnu projesi

Bayburtlu İnşaat Avrupa Yakası'nda 3 yeni proje hayata geçiriyor. Daha önce Esenyurt ve Büyükçekmece'de konut projeleri inşa eden firma yeni projelerini Zeytinburnu, Avcılar ve Esenyurt'ta yapacak. 


Bayburtlu İnşaat'ın Zeytinburnu projesi 76 daire olarak planlandı. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projenin detayları kesinleşmedi. 



Bayburtlu İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa edeceği Marmara Garden 522 daireden oluşacak. Proje 3 blok halinde hayata geçirilecek. 



Blokların 18 katlı tasarlandığı Marmara Garden'da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alacak. Proje içerisinde ticari alanlara da yer verilecek. 



Marmara Garden projesinin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna ve kapalı otopark mevcut. Projede ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor. 


Bayburtlu İnşaat'ın Avrupa Yakası'ndaki bir diğer projesi Avcılar'da yer alacak. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden Avcılar Projesi'nin detayları...