10 / 05 / 2024

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat adres 

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat adres 

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Baydoğan tarafından kuruldu.

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Açan tarafından kuruldu.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Kuzey61 Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey61 Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Akdoğan tarafından kuruldu.

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Halil Çağan tarafından kuruldu.

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Baydoğan tarafından kuruldu.

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Erdoğan tarafından kuruldu.

Özkoru İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoru İnşaat Yapı Malzemeleri ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Doğan tarafından kuruldu. 

AOS Doğan Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!    

AOS Doğan Kuyumculuk Gıda Kafe Hayvancılık Maden Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Doğan tarafından kuruldu.

Cekar Yapı Malzemeleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cekar Yapı Malzemeleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bertu Doğan tarafından kuruldu.

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Uğraşkan tarafından kuruldu. 

Sedyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Sedyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Erdoğan tarafından kuruldu.

Bauerfix Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bauerfix Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Özdoğan ve Recep Demir ortaklığında kuruldu. 

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat adres  Haberi

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat adres 

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Baydoğan tarafından kuruldu.

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...