Baydöner Bülent Polat Haberi
Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor. İlk Baydöner şubesini 2007'de Balçova Kipa'da açtıklarını söyleyen Baydöner CEO'su Bülent Polat, "O günden beri yeni şubelerle büyüyoruz.
Hizmet kalitemizden ödün vermeden Türkiye genelinde ve yurtdışında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yurtiçinde 41 ilde 110 restorana ulaştık. Dört yıl içinde toplamda 300 restoran hedefliyoruz" dedi.
Üretimden denetime ve mağaza personeline 2 bin kişiyi istihdam ettiklerini kaydeden Polat, restoranlarında yılda ortalama 2 bin ton et tüketildiğine dikkat çekti. "Kurulduğumuz günden bugüne tükettiğimiz kırmızı et miktarı ise yaklaşık 10 bin tonu geçti" diyen Polat. "Kuzey Irak ve Azerbaycan'da toplam üç adet restoranımız var. Yurtdışında bugüne kadar yaklaşık 5...