08 / 05 / 2024

Baydöner Bülent Polat

Baydöner Bülent Polat

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti!

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti. Cenaze namazı 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'inde kılınacak.

Baydöner, 300 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça bahsettiren Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı. Baydöner Kuşadası şubesinin terasıyla birlikte toplam 76 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

Baydöner 2020 yılına kadar 300 restorana ulaşacak!

SON yıllarda geleneksel Türk yemeklerinden ‘fast food’ zinciri kurma projeleri çoğalırken Baydöner, sadece 8 yılda 100 restoranla dönerde en büyük zincir olmayı başardı. 1800 kişilik istihdama ve 220 milyon lira ciroya ulaştı

Baydöner İskender 96 restorana ulaştı!

Baydöner, Maltepe Park'ta Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 96 Restorana Ulaştı. 2015 Yılı Sonuna Kadar 110 Restoran Hedefleyen Baydöner, Yurtdışı Büyümesini de Hızlandıracak.

Baydöner Bursa'daki 2'nci şubesini açtı!

Bursa'ya Açtığı 2. Baydöner İskender Restoranı İle toplamda 94 mağazaya ulaşan Baydöner, 5 yıl içinde 300 restorana ulaşmayı ve yurt dışında büyümeyi hedefliyor.

Baydöner Ankara'da yeni şube açtı!

Türkiye'nin en Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner, Ankara Cepa AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 92 Restorana Ulaştı.

Baydöner Ankara'da bir şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner İskender, 30 Mayıs tarihinden itibaren, Ankara Cepa AVM’de açtığı yeni restoranında misafirlerini ağırlayacak.

Baydöner 2015'te şube sayısını 110'a çıkaracak!

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.

Baydöner Bülent Polat Haberi

Baydöner Bülent Polat


Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner.  başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor. İlk Baydöner şubesini 2007'de Balçova Kipa'da açtıklarını söyleyen Baydöner CEO'su Bülent Polat, "O günden beri yeni şubelerle büyüyoruz. 

Hizmet kalitemizden ödün vermeden Türkiye genelinde ve yurtdışında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yurtiçinde 41 ilde 110 restorana ulaştık. Dört yıl içinde toplamda 300 restoran hedefliyoruz" dedi. 

Üretimden denetime ve mağaza personeline 2 bin kişiyi istihdam ettiklerini kaydeden Polat, restoranlarında yılda ortalama 2 bin ton et tüketildiğine dikkat çekti. "Kurulduğumuz günden bugüne tükettiğimiz kırmızı et miktarı ise yaklaşık 10 bin tonu geçti" diyen Polat. "Kuzey Irak ve Azerbaycan'da toplam üç adet restoranımız var. Yurtdışında bugüne kadar yaklaşık 5...