21 / 05 / 2024

Baydöner Diyarbakır şubeleri

Baydöner Diyarbakır şubeleri

BARIŞ süreci bölgede yatırımlara da yansıyor. Daha önce Diyarbakır'da yatırım yapan firmalar birer birer yeni şubelerinin açılışlarını yapıyor.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Baydöner Diyarbakır'da 2'nci şubesini açtı!

BARIŞ süreci bölgede yatırımlara da yansıyor. Daha önce Diyarbakır'da yatırım yapan firmalar birer birer yeni şubelerinin açılışlarını yapıyor.

Baydöner, Diyarbakır'daki 2. şubesini açtı!

Baydöner, Forum Diyarbakır AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 91 Restorana Ulaştı. Marka, 5 Yıl İçinde 300 Restorana Ulaşmayı Hedefliyor.

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Baydöner 5 yılda 200 mağaza açacak!

ABD'ye girmeye hazırlanan Baydöner, ülkedeki öğrencilerle strateji geliştirdi. Buna göre şirket 5 yılda 200 mağaza açacak. Bu doğrultuda bir strateji oluşturan Baydöner, Amerikan kültürüne uygun 10 çeşit döner hazırladı.

Baydöner 10 yılda 50 ülkede şube açacak!

Dünya Yılın Girişimcisi yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Baydöner’in kurucuları Levent Yılmaz ve Feridun Tuncer, döneri ‘uluslararası bir fast food’ zincirine dönüştürmek için, ortaklık görüşmelerine başladı.

Baydöner Mısır yolunda!

Kurulduğu günden bu yana 3' ü yurtdışında olmak üzere 73 restorana ulaşan İzmir merkezli Baydöner, 2016'da restoran sayısını Türkiye'de 150, yurtdışında 30' a çıkarmayı hedefliyor...

Baydöner Diyarbakır şubeleri Haberi

Baydöner Diyarbakır şubeleri

Teknoloji perakendecisi TeknoSA Diyarbakır'daki dördüncü mağazasının açılışını yaparken, hızlı yemek zinciri Baydöner Diyarbakır'daki ikinci şubesini açtı. 



Her iki yeni şube de Diyarbakır'da büyük mağazalan çeken Diyarbakır Forum'da kendine yer buldu. TeknoSA'dan yapüan açıklamada Türkiye'nin 81 ilinde tüketicüerine kaliteli hizmet sunmak için mağaza ağım genişlettikleri belirtilirken "'Herkes için Teknoloji' felsefesi üe tüketirilere değer katan yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Türkiye genelinde büyümeye devam ediyoruz" denildi. 



Baydöner, Diyarbakır mağazası ile 91'inci restorana ulaşmış oldu. 2015 yılı sonuna kadar Türkiye'de 110 restorana ulaşmayı hedefleyen Baydöner'den yapılan açıklamada 'Torum Diyarbakır şubesi, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle herkesin uğrak mekam olacağa benziyor. Baydöner'in Diyarbakır'daki ikinci restoranı olan Baydöner İskender Forum Diyarbakır AVM şubesi, toplamda 68 misafir ağırlama kapasitesine sahip" denildi. 



Baydöner CEO'su Bülent Polat "Biz yurtdışına gidip iyi işler yapmak...