29 / 04 / 2024

baydöner eyüp şubesi

baydöner eyüp şubesi

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Referans Altyapı İnşaat Lojistik Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Referans Altyapı İnşaat Lojistik Limited Şirketi Eyüp Şubesi 4 milyon 600 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi açıldı!

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi, Mustafa Yaşa Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Eyüp'te açıldı.

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Güzeltepe Mahallesi, F.S.M.Bulvarı Yeni Baraj Yolu Caddesi'nde açıldı.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Eyüp Belediyesi TMMOB ile işbirliği yapacak!

Eyüp Belediyesi ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi aralarında “Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü”, Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından imzalandı

Güven İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Dahili Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Güven İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Dahili Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Hamdullah Balcı Şube Müdürlüğünde 750 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde açıldı.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

DKT İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

DKT İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüp Şubesi, Onur Koray Ünsal Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Eyüp Pirinççi Mahallesi'nde açıldı.

baydöner eyüp şubesi Haberi

baydöner eyüp şubesi

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdürmeye devam ediyor. Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis AVM'de İstanbul'daki 25'inci şubesini açtı. Toplamda 72 kişi kapasiteli olan Baydöner İskender Axis şubesinin kapalı alanının yanı sıra, 28 kişilik terası da mevcut. Şu anda Baydöner İskender olarak Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verebüdiklerini dile getiren Baydöner CEO'su Bülent Polat, çok kısa bir zaman içerisinde 106 şubeye ulaştıklarını kaydetti. 


Önümüzdeki 5 yıl içinde de hedeflerinin 300 mağazaya ulaşmak olduğunu ifade eden Polat, "Zengin Türk mutfağının özellikle Avrupa'da tanıtılması bizler için oldukça önemli. Yurtdışı yatırımlarımız da önümüzdeki 5 senelik plan dahilinde ivme kazanacak" diye konuştu. Ayrıca Baydöner, 2015 yılında Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından yürütülen halk oylaması sonucu "En Sevilen Restoran" ödülüne...