07 / 05 / 2024

Baydöner İskender Uşak mağazası

Baydöner İskender Uşak mağazası

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Baydöner, 300 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

Baydöner 100. şubesini açtı!

İki girişimcinin 9 yıl önce kurduğu Baydöner, 100. şubesini açtı. Yılı 250 milyon lira ciroyla kapatacak. Yeni hedef Avrupa pazarı. Markayı hızla globalleştirmek için tüm hazırlıklar da yapıldı

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Baydöner İskender 96 restorana ulaştı!

Baydöner, Maltepe Park'ta Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 96 Restorana Ulaştı. 2015 Yılı Sonuna Kadar 110 Restoran Hedefleyen Baydöner, Yurtdışı Büyümesini de Hızlandıracak.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Baydöner Bursa'daki 2'nci şubesini açtı!

Bursa'ya Açtığı 2. Baydöner İskender Restoranı İle toplamda 94 mağazaya ulaşan Baydöner, 5 yıl içinde 300 restorana ulaşmayı ve yurt dışında büyümeyi hedefliyor.

Baydöner, Diyarbakır'daki 2. şubesini açtı!

Baydöner, Forum Diyarbakır AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 91 Restorana Ulaştı. Marka, 5 Yıl İçinde 300 Restorana Ulaşmayı Hedefliyor.

Baydöner Ankara'da yeni şube açtı!

Türkiye'nin en Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner, Ankara Cepa AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 92 Restorana Ulaştı.

Baydöner Ankara'da bir şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner İskender, 30 Mayıs tarihinden itibaren, Ankara Cepa AVM’de açtığı yeni restoranında misafirlerini ağırlayacak.

Baydöner İskender Uşak mağazası Haberi

Baydöner İskender Uşak mağazası

Yılın ilk aylarından itibaren Türkiye'nin dört bir yanında hızla açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdüren Baydöner, 23 Nisan'da Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde açtığı restoran ile Uşak'lı lezzet severlere hizmet verecek.


Modernize edilmiş yeni konseptiyle misafirlerini şık bir atmosferde ağırlamaya hazır olan, gerçek iskender lezzetinin keyfini yaşamak isteyen herkesin vazgeçilmez adresi olacak Baydöner İskender Uşak şubesi, açık alanı 70 kapalı alanı 80 olmak üzere toplamda 150 misafir ağırlama kapasitesine sahip.


Baydöner CEO’su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Son 2 yıldan bu yana hem AVM’lerde hem de cadde üstünde açtığımız restoranlarımızla büyümemizi sürdürüyoruz. Uşak'da 89. mağazamızı açmış olmaktan çok mutluyuz. Bu yıl 2015 yıl sonuna doğru hedefimiz Türkiye'de 110 şube. Dönerde markalaşma yeni başladı. Daha gidilecek çok yol var. Biz şu anda 89 şube...