23 / 11 / 2024
fuzul

Baydöner şubesi

Baydöner şubesi

ABD'ye girmeye hazırlanan Baydöner, ülkedeki öğrencilerle strateji geliştirdi. Buna göre şirket 5 yılda 200 mağaza açacak. Bu doğrultuda bir strateji oluşturan Baydöner, Amerikan kültürüne uygun 10 çeşit döner hazırladı.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Kasap Döner, Alınanlara satıldı!

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, 300 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner şubesi Haberi

Baydöner şubesi

Baydöner, Amerika pazarına girmeye hazırlanıyor. 5 yılda ülkede 200 mağazaya ulaşmayı hedefleyen firma, Georgetown Üniversitesi Executive MBA öğrencileriyle de işbirliği yaptı. Bu doğrultuda bir strateji oluşturan Baydöner, Amerikan kültürüne uygun 10 çeşit döner hazırladı. Master öğrencilerinden biri olan Amerikan hükümetinin IT proje danışmanı Philip Agbeko, "Döner, Türkiye'nin dünyanın her yerinde kullanabileceği bir pasaport haline gelebilir. Amerikalı tüketiciler kozmopolit bir kültür yaratıyor. Bu yüzden farklı lezzetlere de oldukça açıklar" şeklinde konuştu. İlk etapta hedef kitlenin askerler ve öğrenciler olduğunu belirten diğer bir araştırmacı Lauren Williams ise, "Sonraki aşamada yüksek gelir grubunda yer alan tüketiciler hedefleniyor" dedi. Dönerin Türkler'e mi yoksa Yunanlar'a mı ait bir yemek olduğunun bilinmediğini belirten Williams, "Dönerin özellikle Türk yemeği olarak pazarlanması, ürünün profilini geliştirecektir" diye konuştu. 


YURTİÇİNDE...