Baydöner yatırımları Haberi
TÜRKİYE'NİN dört bir yanında açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdüren Baydöner, iki hafta önce Eskişehir Espark AVM'de açtığı restoran ile Eskişehirlilere başka bir şubesiyle daha hizmet verecek. Baydöner CEO'su Bülent Polat, tüketici araştırmalarında Türklerin dışarıda yemeyi tercih ettiği yiyeceklerden birinin döner olduğu sonucuna ulaştıklarını söyledi.
Dönerin tercih edilmesinde sağlıklı ve lezzetli oluşunun önemli bir etken olduğunu aktaran Polat, "Son yıllarda Türk insanının dışarıda yemek yeme alışkanlığı biraz daha arttı. Biz de Baydöner olarak tüketiciye daha fazla noktada kaliteli ve lezzetli ürünler sunmak için son 2 yıldan bu yana hem AVM hem de cadde büyümesini devam ettiriyoruz. Eskişehir'de 2'inci restoranımızı açmış olmaktan çok mutluyuz" diye konuştu.
Polat konuyla ilgili şunları söyledi: "Biz şu anda 90 şubeye ulaştık ama bu sayının aslında 5001000...