03 / 05 / 2024

Bayern Münih süit oda anlaşması

Bayern Münih süit oda anlaşması

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Bayern Münih ve Marriott'tan görülmemiş anlaşma!

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Bayern Münih takımından akıllı stat örneği!

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından biri olan Bayern Münih "bağlı stadyum" konseptini hayata geçirdi. Bu kapsamda taraftarların stadyumdaki maç izleme deneyimi kusursuz hale gelecek.

Bayern Münih'ten Saraybosna'ya stad yatırımı!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki bir stada yatırım yapmak için temaslarda bulunacak.

BAUMA Fuarı, Münih'te kapılarını açtı!

156 Türk firmasının katıldığı dünyanın en büyük inşaat makineleri ve yapı malzemeleri fuarı BAUMA Münih'te açıldı. Her üç yılda bir düzenlenen fuarın açılışını Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel gerçekleştirdi.

Süleyman Çetinsaya'dan dönüşüm uyarısı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’dan kentsel dönüşüm uyarısı geldi. Çetinsaya, müteahhitlerin de nefes alması gerektiğini belirterek, ‘’Kimse müteahhitleri yolunacak kaz olarak görmesin’’ dedi.

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Spoint İnşaat Mimarlık Mühendislik Sıhhi Tesisat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spoint İnşaat Mimarlık Mühendislik Sıhhi Tesisat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berna Memiç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Tuzla'da kuruldu.

Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerilerini sıraladı!

SON dönemlerde yükselişe geçen inşaat sektörü, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bunun için harekete geçen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini" sıraladı.

Kat mülkiyeti sözleşmesi nasıl tescil edilir?

Kat mülkiyeti, inşaat çalışmaları tamamlanan yapıların bağımsız bölümleri üzerinde kuruluyor. Peki, kat mülkiyeti sözleşmesi nasıl tescil edilir? Tescil için gerekenler nelerdir? İşte kat mülkiyeti tescili..

Emlakçı alım satım komisyon sözleşmesi 2016!

Taşınmaz mal sahipleri, emlakçılar ile anlaşma yaparak, taşınmazın kısa sürede istenilen fiyatta satılmasını sağlayabiliyor. Bunun için öncelikle sözleşme imzalanıyor. İşte emlakçı alım satım komisyon sözleşmesi 2016 örneği...

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı!

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı. Projede sözleşme imzalamaları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kültür Caddesi/ Bingöl Şubesinde gerçekleştirilecek.

İstanbul su kesintisi 30 Kasım 2015 süresi!

İstanbul'da 30 Kasım 2015 tarihinde su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 30 Kasım 2015 süresi...

Bayern Münih süit oda anlaşması Haberi

Bayern Münih süit oda anlaşması

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih, dünyaca ünlü otel markalarından Marriott'la yaptığı anlaşmayla futbol statlarında çığır açmaya hazırlanıyor.


Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaşacağı Bayern Münih, Allianz Arena’daki bazı locaları, lüks süit odalarına çevirecek.


Futbol kulübünün sponsoru da olacak olan Marriott otelinin yetkilileri, Bayern Münih yöneticileri ile anlaşmaya vardı. Bu anlaşma ile süit odaları tutacak taraftarların daha konforlu bir biçimde futbol maçlarını izlemesi...