09 / 05 / 2024

bayim olurmusun fuarına katılan firmalar

bayim olurmusun fuarına katılan firmalar

13-16 Eylül tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek olan Bayim Olur musun Fuarı'na Altın Emlak'ta katılıyor...

Ala Property, Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property, CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Bayim Olur Musun Fuarı'na 400 firma katılacak!

15-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye'nin ilk ve tek franchising fuarı 'Bayim Olur musun' franchising ve markalı bayilik fuarına bu yıl yabancılar damgasını vuracak.

İzmir 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor!

Fuar İzmir'le birlikte fuarcılıktaki çıtasını yükselten İzmir, KentExpo - 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. 92 firmanın katıldığı fuarda, yerel yönetimlerin gereksinim duydukları en yeni teknolojiler ve ürünler sergileniyor.

Ciytscape Global 2015 Fuarı'na ilgi Türk firmalardan geldi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Ciytscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları büyük ilgi gösterirken global markaların katılımı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den 61 şirket katılacak!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı bugünden itibaren Dubai’de atacak. 10 Eylül akşamına kadar sürecek olan Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den bu yıl 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Cityscape Global 2015 Fuarı'na 61 Türk firma katılıyor!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı Dubai’de atıyor. 10 Eylül akşamına kadar sürecek Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na 50'den fazla firmayla katılacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 50’nin üzerinde firma katılacak. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

bayim olurmusun fuarına katılan firmalar Haberi

bayim olurmusun fuarına katılan firmalar

Sektördeki profesyonel çizgisi ve başarısıyla zaman içerisinde bu ismi farklı bölgelerde, aynı kalite anlayışıyla temsil etmek isteyen girişimcilerin taleplerini değerlendiren, tamamı yerli sermayeden oluşan Altın Emlak; 13 – 16 Eylül 2012 tarihleri arasında CNR Expo Center’da gerçekleştirilecek Bayim Olur Musun Fuarı’na...