04 / 05 / 2024

Baymak 2015 pazar payı

Baymak 2015 pazar payı

Baymak’ı bünyesine katan Hollandalı BDR Thermea’nın CEO’su van Banning, "Türkiye pazarı çok heyecan verici. Türkiye’ye 20 milyon TL yatırım yaptık. Kısa sürede en çok ciro yapan ülkelerden oldu” dedi.

Ofis pazarında kiralama ve satış hızı azaldı!

Son yıllarda en fazla yatırım çeken alanların başında gelen Türkiye ofis pazarında kiralama ve satış talepleri azaldı. 2015 yılında toplam 327 bin m2 olan işlem sayısı 2016 yılında azalarak 202 bin m2’ye düştü.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Kayseri Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 21 Ağustos 2015 tarihinde temeli atılan Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin tamamlanarak bölge halkına hizmet vermeye başladığını söyledi.

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

Baymak Premix Yoğuşmalı Kombi zararlı gaz emisyonu sağlıyor!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak tarafından tasarlanan ve üretilen yoğuşmalı kombiler çok sessiz yapılarının yanı sıra düşük zararlı gaz emisyonu ile çevreci ve uzun ömürlü olma özelliğine de sahip.

DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı. En yüksek kira değeri geçen dönem ile aynı olarak Levent-Etiler bölgesinde 47 ABD dolar/metrekare/ay seviyesinde kaldı.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı temel çalışmaları tamamlandı!

Aralık 2015’te Osmanlı Halk Çarşısı’nda çıkan yangında 250 iş yerinin tamamen yanmasının ardından iki hafta önce inşaatına başlanan yeni pazarın temel çalışmaları tamamlandı.

Baymak Çin'e kombi satan ilk Türk firması oldu!

2015'te faaliyet kârını yüzde 10 artırarak BDR Thermea'nın en başarılı grup şirketleri arasına giren Baymak'ın ihracatı da aynı oranda arttı.

İstanbul Ofis Pazarı 2015 4. çeyrek raporu yayınlandı!

Propin Property Investment Consultancy’nin hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2015 Dördüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı. Rapor, ofis stokundaki artışın 2015 yılında da devam ettiğini gösteriyor.

Osmanlı Halk Pazarı 3 ay sonra teslim!

Keçiören'de 20 Aralık 2015’de elektrik kontağından çıkan yangında tamamen kül olan Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi inşaatın 3 ay içinde bitirileceğini söyledi

Beyaz eşya sanayicileri yeni pazar olarak Latin Amerika’ya yöneliyor!

2015 yılında yüzde 6 büyüyen beyaz eşya sanayicileri yeni pazar olarak Latin Amerika’ya yönelecek. TÜRKBESD Başkanı, Ergün Güler, 30 milyar TL ciroya ulaştıklarını belirterek, “Üyelerimiz 150 farklı ülkeye ihracat yapıyorlar” dedi

DTZ Türkiye 2015 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı...

Baymak 2015 pazar payı Haberi

Baymak 2015 pazar payı

2013 yılında Baymak’ı bünyesine katan, Avrupa’nın ısıtma-soğutma sektöründe 3. şirketi Hollandalı BDR Thermea Türkiye’deki yatırımlarından çok memnun. Türkiye pazarının çok dinamik ve heyecan verici olduğunu vurgulayan BDR Thermea Group CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Rob van Banning, “Bugüne kadar Türkiye’ye yaptığımız 20 milyon TL’lik yatırım kısa sürede ciroya dönüştü. 


DOĞRU KARAR


Baymak 2 yıl içerisinde en çok ciro yapan ve yeni teknolojiyi en hızlı şekilde adapte eden ülkelerimizden biri oldu" dedi. Baymak’ın daha başlangıçta kalbini çaldığını belirten van Banning, “Baymak’ın kalbi hızla çarpan bir ruhu olduğunu fark ettim. Geriye dönüp gerçekleştirdiklerine baktığımda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyorum” şeklinde konuştu. Baymak’ın gerçek bir Türk şirketi olma özelliklerini korumayı başardığını belirten van Banning, “Bugünlerde birçok ülkede ayakta kalmak kolay değil. Ancak...