08 / 07 / 2024

baymak bayi kampanyaları

baymak bayi kampanyaları

Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden Baymak, seyahat kampanyaları organize ediyor. Kampanya kapsamında bayiler, ilk olarak Amsterdam’ a; ardından Fas ve Lviv’ e gönderildi...

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

2015 Aralık konut kampanyaları!

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

Markalı konut projelerinde seçim sonrası kampanyalar başladı!

Seçim sonrasında hareketlenen konut sektöründe bir yandan yeni projeler lansman fırsatlarıyla vitrine çıkarken diğer yandan da teslim tarihi yaklaşan projelerdeki son daireler için kampanyalar düzenleniyor.

Bankalar kredi kampanyalarını artırdı!

Bankalar, kredi kullandırımlarını arttırmak için kampanyalarını arttırdı. BDDK'nın açıkladığı kredi verilerine göre bankacılık sektörü kredi hacmi bir haftada 4 milyar lira azalarak 1 trilyon 426,9 milyar liraya geriledi.

Bien Seramik İzmir Narlıdere’de bayi açtı!

Bien Seramik, İzmir Narlıdere’de bayi açtı. Düzenlenen açılış törenine birçok siyasi ve bürokrat katıldı. Bayinin açılışını Meclis Eski Başkanı Köksal Toptan ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya yaptı.

İnşaat firmaları bayrama özel kampanyalar uyguluyor!

Bu amaçla tüketicilere eylül sonuna kadar her keseye ve uygun ve her seçeneğe açık teklifler sunulacak. Ağustos ayında başlayan kampanyalarını ay sonuna kadar uzatanlar da var, yeni kampanya başlatanlar da.

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları konut satışlarını artırdı!

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Baymak pazar payını ikiye katladı!

Baymak’ı bünyesine katan Hollandalı BDR Thermea’nın CEO’su van Banning, "Türkiye pazarı çok heyecan verici. Türkiye’ye 20 milyon TL yatırım yaptık. Kısa sürede en çok ciro yapan ülkelerden oldu” dedi.

Gayrimenkul şirketlerinden Ağustos ayı kampanyaları!

Gayrimenkulde eylül öncesi son kampanyalar yine tüketiciye yarıyor. Şirketler ağustos ayına özel kampanyalarla ev sahibi olmayı düşünenlere avantajlar sunuyor.

Baymak ve Şekerbank konutlara güneş enerji sistemi kuracak!

Baymak, Şekerbank'ın finansman desteğiyle konut, site ve işyerlerine güneş enerjisi sistemleri kuracak. İşbirliğiyle 2 yılda 3 bin 300 mekân santrale kavuşacak

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

baymak bayi kampanyaları Haberi

baymak bayi kampanyaları


Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden Baymak, seyahat kampanyaları organize ediyor. Kampanya kapsamında bayiler, ilk olarak Amsterdam’a; ardından Fas ve Lviv’e gönderildi.


Şirket, şu an tüm bayilerine dünyayı turlama imkanı veriyor. Tercihini umreden yana kullananları Mekke ve Medine’ye yolluyor.


Baymak’ın araç kampanyası da bulunuyor. Kampanya şartlarını yerine getiren bayilere 1 adet Renault Master, 1 adet Megane HB, 4 adet Dacia Duster, 10 adet Renault Symbol Joy 1,2-1 adet Renault Clio HB, 1 adet Renault ICon,1 adet Renault Clio 1,2 takdim edildi. Play Station 4 kampanyasının şartlarını yerine getiren bayilere ise Play Station 4 hediye ediliyor.



Kırıkhan...