15 / 05 / 2024

Baymak kombi sistemleri

Baymak kombi sistemleri

Baymak, kombi sektöründeki yüzde 6’lık küçülmeye rağmen pazar payını yükselttiğini açıkladı. 2013’te Hollandalı BDR Thermea’nın şirketi olan Baymak, son 2 yılda üretim kapasitesini ve ihracat yaptığı ülkeleri artırdı.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Baymak Premix Yoğuşmalı Kombi zararlı gaz emisyonu sağlıyor!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak tarafından tasarlanan ve üretilen yoğuşmalı kombiler çok sessiz yapılarının yanı sıra düşük zararlı gaz emisyonu ile çevreci ve uzun ömürlü olma özelliğine de sahip.

Baymak Çin'e kombi satan ilk Türk firması oldu!

2015'te faaliyet kârını yüzde 10 artırarak BDR Thermea'nın en başarılı grup şirketleri arasına giren Baymak'ın ihracatı da aynı oranda arttı.

Baymak ve Şekerbank konutlara güneş enerji sistemi kuracak!

Baymak, Şekerbank'ın finansman desteğiyle konut, site ve işyerlerine güneş enerjisi sistemleri kuracak. İşbirliğiyle 2 yılda 3 bin 300 mekân santrale kavuşacak

Baymak pazar payını yüzde 12 artırdı!

Baymak, kombi sektöründeki yüzde 6’lık küçülmeye rağmen pazar payını yükselttiğini açıkladı. 2013’te Hollandalı BDR Thermea’nın şirketi olan Baymak, son 2 yılda üretim kapasitesini ve ihracat yaptığı ülkeleri artırdı.

Türkiye Lotus Kombi’yi sevdi!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group (ISG)’un Türk ailesinin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirdiği LOTUS Hermetik Kombi son kullanıcıdan kısa zamanda yoğun ilgi gördü.

İngiltere’de 6 Sigma ile üretilen Lotus Kombi Türkiye’de!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, üstün özellikleri ve sağlamlığı ile öne çıkan yeni konvansiyonel kombi LOTUS’u tanıttı.

Alemdar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Recep Alemdar, Mehmet İsmet Ceviz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı!

Logic kombi bayileri başarılarını St. Petesburg’ta kutladı. Termo Teknik’in Logic Kombi satış ve hizmet kampanyasında başarılı olan 53 Logic bayisi, St. Petersburg’ta başarı kutlaması yaptı.

Avrupa İskele Kalıp ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa İskele Kalıp ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi, Hasan Basri Zeren tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Kadıköy, Profesör Ali Nihat Tarlan Caddesi'nde kuruldu.

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor!

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.

Baymak kombi sistemleri Haberi

Baymak kombi sistemleri

Hollandalı BDR Thermea tarafından 2013 yılında satın alınan Baymak, Türkiye’de yaptığı 20 milyon liralık yatırımla üretim kapasitesini ve pazardaki payını artırmayı başardı. Isıtma sistemleri, su grubu, güneş sistemleri, iklimlendirme sistemleri ve yardımcı ekipmanlar kategorisinde faaliyet gösteren şirket artık yüzde 100 Hollandalı bir marka. Baymak, BDR Thermea’nın bir grup şirketi olmasıyla ihracat yaptığı ülke sayısını 50’den 70’e çıkarttı. Türkiye’deki üretim merkezini 10 bin metrekare daha genişleterek 60 bin metrekareye yükseltti. Satın alındığı tarihte BDR Thermea’nın toplam cirosunun yüzde 3’ünü oluşturan Baymak, bugün bu oranı yüzde 8’e yükseltmiş durumda.


Bayiler Orange Store olacak


Şirketin son durumu ve Türk ısıtma- soğutma sektörü hakkında bilgiler veren Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, satın almayla birlikte son 2 yılda yıllık cirolarını yüzde 5...