04 / 05 / 2024

Baymak pazar payını ne kadar yükseltti

Baymak pazar payını ne kadar yükseltti

Baymak’ı bünyesine katan Hollandalı BDR Thermea’nın CEO’su van Banning, "Türkiye pazarı çok heyecan verici. Türkiye’ye 20 milyon TL yatırım yaptık. Kısa sürede en çok ciro yapan ülkelerden oldu” dedi.

5 Mart Pazar altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları 5 Mart Pazar günü yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. 5 Mart Pazar son dakika altın bilezik fiyatları.

Teknoloji devi Samsung iflasın eşliğinde mi? Telefon satışlarında büyük düşüş kaydedildi!

Samsung'un net karında rekor düşüş bekleniyor. Şirketle ilgili iflas dedikoduları yayılırken Samsung’un telefon satışlarında da ciddi düşüşler raporlara yansıdı. Peki Samsung iflas mı edecek yoksa Pazar payını mı genişletecek? İşte detaylar…

Hisseli tapu nedir? Hissedar kendi payını satabilir mi?

Hisseli tapu, bir taşınmasın birden çok sahibinin olduğunu simgelemektedir. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan kişilerin bilmesi gereken belli başlı hususlar vardır. Özellikle alım ve satım işlemleri yaparken bazı detaylar öğrenilmelidir. İşte Hisseli tapu nedir, Hissedar payını satabilir mi?

Avrupa Birliği’nden Rusya’ya veto! Payını yüzde 7,5'e düşürdü

Avrupa Birliği (AB), enerjide Rusya'ya bağımlılık halinden amacı ile için aldığı tedbirler ile doğal gaz ithalatında Rusya'nın payını yüzde 40 oranından yüzde 7,5'e düşürdü. İşte detaylar…

Miras payının üçüncü kişiye devri nasıl olur?

Miras kalan kişiler, böyle bir durumda bazı sorular yöneltmektedirler. Onlardan biri de Miras payının üçüncü kişiye devri nasıl olur? İşte detaylar!

Euro'su olanlar acilen baksın! Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 Pazar günü Euro/TL!

Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından kurlarındaki yükseliş hız kazandı. Euro/TL bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro kurunda son dakika verileri yakından takip ediliyor. İşte 21 Ağustos Pazar günü Euro/TL kuruna dair merak edilen tüm detaylar…

İstanbul'da Pazar günü bazı metro hatları ulaşıma kapatılacak! İşte nedeni

İstanbul'da yarın saat 11:00'dan itibaren bazı hatlardaki metro seferleri yapılamayacak. Metro İstanbul, Pazar günü kapalı olacak metro hatlarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Elektrikte TRT payını kaldıran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda elektrik faturalarında TRT payını kaldıran maddeyi içeren kanun teklifi kabul edildi. 

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

AVM'ler için pazar günü tartışması: İstihdam kaybına sebep olur!

Küçük işletmeler, alışveriş merkezleri ve zincir mağazaların pandemiden sonra da pazar günü kapalı kalması için harekete geçti. Perakende yasa taslağına bu maddenin girmesini isteyen işletmeler, Avrupa’yı örnek gösteriyor. AVM yönetimleri de "İstihdam kaybına neden olur" diyor.

5 yıl içerisinde katılım bankalarının payının 2 katına çıkması bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'de katılım bankalarının toplam bankacılık varlıkları içerisindeki payının gelecek 5 yıl içerisinde 2 katına çıkmasının beklendiğini aktardı.

Kentsel dönüşümde 'arsa payı'nın önemi!

Kentsel dönüşüm sürecinde olan bir bölgeden ev almak isteyenlerin, arsa paylarını göz ardı etmemesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde 'arsa payı'nın önemi...

Baymak pazar payını ne kadar yükseltti Haberi

Baymak pazar payını ne kadar yükseltti

2013 yılında Baymak’ı bünyesine katan, Avrupa’nın ısıtma-soğutma sektöründe 3. şirketi Hollandalı BDR Thermea Türkiye’deki yatırımlarından çok memnun. Türkiye pazarının çok dinamik ve heyecan verici olduğunu vurgulayan BDR Thermea Group CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Rob van Banning, “Bugüne kadar Türkiye’ye yaptığımız 20 milyon TL’lik yatırım kısa sürede ciroya dönüştü. 


DOĞRU KARAR


Baymak 2 yıl içerisinde en çok ciro yapan ve yeni teknolojiyi en hızlı şekilde adapte eden ülkelerimizden biri oldu" dedi. Baymak’ın daha başlangıçta kalbini çaldığını belirten van Banning, “Baymak’ın kalbi hızla çarpan bir ruhu olduğunu fark ettim. Geriye dönüp gerçekleştirdiklerine baktığımda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyorum” şeklinde konuştu. Baymak’ın gerçek bir Türk şirketi olma özelliklerini korumayı başardığını belirten van Banning, “Bugünlerde birçok ülkede ayakta kalmak kolay değil. Ancak...