15 / 05 / 2024

Baymak sektörde ne durumda

Baymak sektörde ne durumda

Baymak, kombi sektöründeki yüzde 6’lık küçülmeye rağmen pazar payını yükselttiğini açıkladı. 2013’te Hollandalı BDR Thermea’nın şirketi olan Baymak, son 2 yılda üretim kapasitesini ve ihracat yaptığı ülkeleri artırdı.

Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? Son dakika rakamları verildi! Şimdi yeni zam oranlarına bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasından sonra 'Özel sektörde maaşlara yüzde kaç zam yapılır?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

2023 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin açıklamasının ardından maaşlar gündemden düşmüyor. Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma seçildi.

İnşaat sektörüne girişte sermaye rasyosu gelmeli!

İlgili ilgisiz herkesin inşaat sektörüne girdiğini ifade eden Sinpaş Holding CEO'su Ahmet Çelik, bunu önlemek için devletin düzenleme yapması gerektiğini belirtti. Çelik, "Bu sektörde iş yapacaklara sermaye rasyosu getirilmeli" dedi.

Levent Süt inşaat sektörüne giriş yaptı!

Gıda lojistiği alanında Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis'te 2 bin 652 noktaya, 20 ana bayilik ve distribütörlük hizmeti veren Levent Süt, 'Ali Kılçık' markasıyla da inşaat sektörüne giriş yaptı.

Milimetrik Prefabrik sektörde standartları belirlemeyen firma olmayı hedefliyor!

Betonarme prefabrik yapı elemanları üretimi üzerine bu yılın mayıs ayında faaliyetlerine başlayan Milimetrik Prefabrik, sektöre yeni bir soluk getirme, kalite çıtasını yükseltme ve sektörde standartları belirleyen bir firma olma hedefiyle çalışıyor

Mermerciler inşaat sektörüne yöneldi!

Komşu ülkelerde yaşanan karışıklıklar ve başta Çin gibi birçok ülkede görülen ekonomik daralmalar nedeniyle mermer ihracatında küçülme yaşanınca, sektör yeni pazarlara ve inşaat sektörüne yöneliyor.

Doğanlar Holding enerji sektörüne giriyor!

Doğanlar Holding mobilya, inşaat ve gıdadan sonra enerji sektörüne giriyor. 2015'te 250 milyondolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapmaya hazırlanan şirket, Troypark AVM'yi de 30 Ocak'ta açacak.

Murat Kurum: Sektörde sıçrama bekliyoruz!

2014 yılını sektörde taşların yerine oturmaya başladığı bir yıl olarak tanımlayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 2015 yılında ise sektörde ciddi bir sıçrama beklediklerini ifade etti.

Hasan Rahvalı'nın oğulları yeni yılda inşaat sektörüne giriyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı'nın oğulları Burak ve Fatih Rahvalı yeni yılda inşaat sektörüne giryorlar. Rahvalı kardeşler, inşaat işinde en iyisini yapmaya odaklandıklarını söylüyor.

Yaylalar Holding inşaat sektörüne giriyor!

Plastik ve gıda başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015 yılında adını inşaat sektörü ile de duyuracak...

Baymak sektörde ne durumda Haberi

Baymak sektörde ne durumda

Hollandalı BDR Thermea tarafından 2013 yılında satın alınan Baymak, Türkiye’de yaptığı 20 milyon liralık yatırımla üretim kapasitesini ve pazardaki payını artırmayı başardı. Isıtma sistemleri, su grubu, güneş sistemleri, iklimlendirme sistemleri ve yardımcı ekipmanlar kategorisinde faaliyet gösteren şirket artık yüzde 100 Hollandalı bir marka. Baymak, BDR Thermea’nın bir grup şirketi olmasıyla ihracat yaptığı ülke sayısını 50’den 70’e çıkarttı. Türkiye’deki üretim merkezini 10 bin metrekare daha genişleterek 60 bin metrekareye yükseltti. Satın alındığı tarihte BDR Thermea’nın toplam cirosunun yüzde 3’ünü oluşturan Baymak, bugün bu oranı yüzde 8’e yükseltmiş durumda.


Bayiler Orange Store olacak


Şirketin son durumu ve Türk ısıtma- soğutma sektörü hakkında bilgiler veren Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, satın almayla birlikte son 2 yılda yıllık cirolarını yüzde 5...