30 / 04 / 2024

BAYOSB farbika

BAYOSB farbika

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Hatay İli, Dörtyol İlçesi, Özerli Mahallesi'nde yer alan un farbika vasıflı gayrimenkul 74 milyon 880 bin 687,33 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Bağyurdu OSB'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

İzmir Kemalpaşa'daki BAYOSB'den 20 milyon TL'lik yatırım!

İZMİR Kemalpaşa Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren başkanlığında toplanan BAYOSB Müteşebbis Heyeti, içerisinde hafriyat ve altyapı çalışmaları da bulunan toplam 20 milyon liralık ikinci etap yatırımını onayladı.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

BAYOSB’de ikinci etap altyapı yatırımları başlayacak!

İzmir’in son dönemde öne çıkan OSB’leri arasında yer alan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi(BAYOSB) yatırım avantajları ile sanayicilerin ilgisini çekiyor.

BAYOSB'de ruhsatlar teslim edildi!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi.

Enerji Yolu Projesi 2016'da tamamlanacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nin (BAYOSB) toplam bütçesi 4 milyon lirayı bulacak Enerji Yolu Projesi'nin yapım ihalesini Aytekin ve Cemer İnşaat ortaklığının kazanmasının ardından yapım çalışmaları aşladı.

BAYOSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

İzmir İstanbul Otoyolu, lojistik köy ve demiryolu ile büyük lojistik avantaja sahip olan, hazır altyapısı ile dikkat çeken Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Bağyurdu OSB Enerji Yolu ihalesi 3 Temmuz'da!

BAYOSB'nin 3 milyon TL bütçeli 'Enerji Yolu' ihalesi için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak açıklandı.

Bağyurdu Enerji Yolu projesine İZKA desteği!

BAYOSB, İzmir Kalkınma Ajansı'nın Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı'ndan toplam bütçesi 3 milyon lira olan Enerji Yolu projesi için 1.5 milyon liralık mali destek almaya hak kazandı.

BAYOSB farbika Haberi

BAYOSB farbika

İzmir'in altyapı ve lojistik avantajları ile hızla büyüyen organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), 2020 yılında 20 sanayi tesisine daha ev sahipliği yapacak. Sabah'ta yer alan habere göre; BAYOSB Hizmet binasında yapılan Müteşebbis Heyet Toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulunan BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılında organize sanayi bölgemizde, ülkemizin içinden geçtiği zorlu koşullara rağmen yirmi fabrikanın temelinin daha atılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

YATIRIM IÇIN EN UYGUN ZAMAN

Bu dönem içerisinde yapılması planlanan bir yatırımın, doğru fizibilite ve doğru teşvik kullanımıyla dört sene içinde geri döneceğini kaydeden Telseren, "Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi olarak sadece 2020'ye hazırlanmıyoruz. Sanayi bölgesi olarak hedeflerimizi 2022'ye ve 2023'e taşıyacak şekilde planlıyoruz. Bize yapılan müracaatları değerlendirdiğimizde 2020 yılında organize sanayi bölgemizde, ülkemizin içinden geçtiği zorlu koşullara rağmen...