29 / 07 / 2024

BAYOSB

BAYOSB

BAYOSB'nin 3 milyon TL bütçeli 'Enerji Yolu' ihalesi için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak açıklandı.

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Bağyurdu OSB'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

İzmir Kemalpaşa'daki BAYOSB'den 20 milyon TL'lik yatırım!

İZMİR Kemalpaşa Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren başkanlığında toplanan BAYOSB Müteşebbis Heyeti, içerisinde hafriyat ve altyapı çalışmaları da bulunan toplam 20 milyon liralık ikinci etap yatırımını onayladı.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

BAYOSB’de ikinci etap altyapı yatırımları başlayacak!

İzmir’in son dönemde öne çıkan OSB’leri arasında yer alan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi(BAYOSB) yatırım avantajları ile sanayicilerin ilgisini çekiyor.

BAYOSB'de ruhsatlar teslim edildi!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi.

Enerji Yolu Projesi 2016'da tamamlanacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nin (BAYOSB) toplam bütçesi 4 milyon lirayı bulacak Enerji Yolu Projesi'nin yapım ihalesini Aytekin ve Cemer İnşaat ortaklığının kazanmasının ardından yapım çalışmaları aşladı.

BAYOSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

İzmir İstanbul Otoyolu, lojistik köy ve demiryolu ile büyük lojistik avantaja sahip olan, hazır altyapısı ile dikkat çeken Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Bağyurdu OSB Enerji Yolu ihalesi 3 Temmuz'da!

BAYOSB'nin 3 milyon TL bütçeli 'Enerji Yolu' ihalesi için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak açıklandı.

Bağyurdu Enerji Yolu projesine İZKA desteği!

BAYOSB, İzmir Kalkınma Ajansı'nın Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı'ndan toplam bütçesi 3 milyon lira olan Enerji Yolu projesi için 1.5 milyon liralık mali destek almaya hak kazandı.

Bağyurdu OSB'de ikinci etap için hazırlıklar başladı!

İzmir'in en yeni OSB'lerinden olan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB), 47 parselin bulunduğu 1'inci Etap'ta altyapı yatırımları tamamlandı ve 2'nci Etap projesi için ihale hazırlıklarına başlandı.

BAYOSB Haberi

BAYOSB

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nin (BAYOSB) toplam bütçesi 3 milyon lira olan Enerji Yolu Projesi'nin yapım ihalesine son başvuru 3 Temmuz 2015 olarak açıklandı.


Önümüzdeki ay ihalesine çıkılacak olan Enerji Yolu projesiyle birlikte bölgeye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlayacaklarını ifade eden BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, BAYOSB, İZKA ve Sanayi Bölgelerini Geliştirme programı kapsamında sağlanan mali destekle Enerji Yolu Projesi için çıkacakları ihalenin bir an önce sonuçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.


İZKA'nın da desteğiyle uzun yıllardır hayalini kurdukları hizmeti sağlamak adına artık son metrelere gelindiğini ifade eden Telseren, yıllardan beri süre gelen enerji arzındaki sıkıntıdan dolayı çözüm için harekete geçtiklerini belirterek "İki yıldır enerji sorunumuzu çözmek için TEİAŞ ile birlikte hareket ediyoruz. Hazırladığımız Enerji Yolu projemizle de bölgede enerji iletimini sağlamak için gerekli...