03 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi yardımları

Bayraklı Belediyesi yardımları

Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz yıl engelli, öğrenci, yaşlı, hasta, yatalak ve maddi durumu iyi olmayan toplam 7 bin 953 kişiye nakdi para, gıda, erzak, giysi ve eşya yardımı yaptı.

Bayraklı Belediyesi ihtiyaç yardımı 540 aileye odun yardımı yaptı!

Bayraklı Belediyesi yardımlara devam ediyor. Hurdaya ayrılan eşyalar, hayırsever vatandaşlardan gelen bağışlar ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince elde edilen odunlar paketlenerek, ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!

Artan kira fiyatları karşısında zorlanan kiracılara rahat bir nefes aldıracak haber geldi. Kira yardımlarının resmen başladığı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, her ay o miktar hesaplara yatırılacak.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

Kira yardımları hakkında flaş gelişme. 6-7-8-9 bin TL kredi ödeyenler hemen gelsin

İçişleri Bakanlığı'ndan deprem bölgesine yönelik kira yardımları hakkında flaş bir açıklama geldi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023!

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023... Hemen bakın...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Trendyol depremzedelerin elini bırakmıyor! Yardımlar 400 milyon lirayı aştı!

Trendyol deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. Yardımlar 400 milyon lirayı aştı. İşte detaylar!

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Aile Bakanlığı yardımlarının haricinde hemen buna da bakın! Her ay para ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yardımların dışından İŞ KUR tarafından da ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. İşte destek ödemelerinin ayrıntıları...

Hükümet sosyal yardımları genişletiyor, destek tutarları artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekim'de resmen açıklayacak!

Hükümetin 6 ana başlıkta yaptığı sosyal yardımların kapsamı genişletiliyor ve destek tutarı artırılıyor. Peki yeni sosyal yardım paketi  ile neler değişecek? İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili merak edilen her şey...

Kentsel dönüşümde son dakika gelişmesi! Kira yardımı 3.450 TL...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da kira yardımlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkatleri çeken kira yardımı açıklaması...

Kentsel dönüşüm yardımları neler?

Kentsel dönüşüm sürecine giren binanın malikleri ve kiracıları bazı maddi yardımlardan faydalanabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm yardımları neler?

Evi kentsel dönüşüme girenlere müjde! Kira yardımları artıyor!

Riskli yapıların dönüşümü için yatırım değeri 110 milyar TL olan 330 bin konut ve sosyal binaların yapımı devam ederken, kira yardımlarında da yükseliş bekleniyor. Hak sahiplerine 2021’de ödenen toplam 1 milyar TL'lik kira yardımı, bu yıl 1,2 milyar TL'ye yükselecek. 

Bayraklı Belediyesi yardımları Haberi

Bayraklı Belediyesi yardımları


Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz yıl engelli, öğrenci, yaşlı, hasta, yatalak ve maddi durumu iyi olmayan toplam 7 bin 953 kişiye nakdi para, gıda, erzak, giysi ve eşya yardımı yaptı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal market ve semt evlerinde yapılan başvuruların yanı sıra, kurduğu ekiplerle muhtarlıkları ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerini tek tek belirledi.


Yerinde tespit edildi

Yapılan çalışmalar doğrultusunda 2014'te bin 856 yardıma muhtaç aileyi evinde ziyaret eden ekipler, ihtiyaçları yerinde tespit etti. Sel, yangın gibi doğal afetlerde mağdur olan, sağlık sorunu nedeniyle maddi durumu uygun olmayan 347 aileye nakdi para yardımında bulundu. Bin 961 aileye ise erzak, yakacak, giysi ve eşya yardımı yapıldı. 

Muhtaç, yaşlı ve yatalak vatandaşların sağlık kuruluşlarına naklini sağlayan belediye, evinden çıkamayacak durumdaki hastalar ve yaşlılar için de periyodik şekilde...