05 / 05 / 2024

Bayraklı Eminoğlu Plaza teslim tarihi

Bayraklı Eminoğlu Plaza teslim tarihi

Emsa İnşaat, Bayraklı'da inşa ettiği Eminoğlu Plaza projesinde de sona yaklaştı. Yapımına geçtiğimiz yılın Mayıs başlanan ve toplam 74 ofis ve iki dükkandan oluşan proje, Eylül ayında tamamlanacak.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

E-Ticarette satışlar rekorlar kırmaya devam ediyor!

E-ticaret, satış rekorları kırmaya devam ediyor. Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, online ticarete yatırım yapan şirketlerin cirosunu katladığını belirtirken, e-ticarette B2B tarafının en çok büyüyen alan olmasının dikkat çektiğini bildirdi. İşte haberin devamı...

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Koray GYO Yapı Kredi Plaza'dan 9.3 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO Yönetim Kurulu'nun kararıyla, ekspertiz değeri KDV hariç 9 milyon 385 bin TL, KDV Dahil 63 bin TL kira geliri olan Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 25 no'lu bağımsız bölüm KDV hariç 9 milyon 300 bin TL bedel karşılşığında satın alındı.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2116 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2116 Parsel Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kuz tarafından açıldı.

Yeni emlak yasasıyla denetimler artacak!

Kıbrıs'ta iş insanı Mehmet Eminoğlu tarafından yapılan “Sahte vekaletle devir” olayının gün yüzüne çıkmasıyla gözler emlak sektöründe yaşanan olumsuzluklara çevrildi...

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristy Plus İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Eminoğlu ve Mazen Aboul Khır ortaklığında kuruldu. 

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 Parsel Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayraklı Eminoğlu Plaza teslim tarihi Haberi

Bayraklı Eminoğlu Plaza teslim tarihi

Emsa İnşaat, Bayraklı'da inşa ettiği Eminoğlu Plaza projesinde de sona yaklaştı. Yapımına geçtiğimiz yılın Mayıs başlanan ve toplam 74 ofis ve iki dükkandan oluşan proje, Eylül ayında tamamlanacak. 74, 81, 89 ve 94 metrekare olmak üzere 4 farklı ofis tipinin bulunduğu proje, toplam 8 katlı binadan oluşuyor. 38 tane 74 metrekare, 12'şer tane 89 ve 94 metrekare, 6 tane 81 metrekare ve çatıda 6 tane özel bölümün bulunduğu Eminoğlu Plaza'daki ofislerin yüzde 70'inin satışı tamamlandı. Projede satışlar devam ederken, ofis sahibi olmak isteyen kişilerin elini çabuk tutması gerekiyor. Emsa inşaat Proje Sorumlusu Taner Gönülkırmaz, Eminoğlu Plaza projesinin ulaşımı kolay ve merkezi bir yerde konumlandırıldığını söyledi. Projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen Gönülkırmaz, uygun fiyat ve kredi imkanlarıyla satışların sürdüğünü...