04 / 05 / 2024

Bayraklı Osmangazi 2015 imar planı

Bayraklı Osmangazi 2015 imar planı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, toplantıda Osmangazi Mahallesi sakinlerine müjdeli haber verdi. Karabağ, "Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Osmangazi Barajı için geri sayım başladı!

DSİ’nin 2015’te projesini çizdiği Şile Ağva yakınında yapılacak Osmangazi Barajı için yeni adım daha atıldı. 

Bayraklı'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Osmangazi Belediyesi geçen yıl 1.992 inşaata ruhsat verdi!

Osmangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde toplam bin 992 inşaat ruhsatı verdi. 2015 yılında bin 700 olan bu sayı 2016'da a yüzde 17’lik bir artış gösterdi.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.

Bayraklı'da 4 bin 332 metrekarelik kapalı pazar yeri açıldı!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız" dedi.

İzmir Osmangazi'ye imar müjdesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi’de oturan vatandaşlara imar müjdesi verdi.

İzmir Bayraklı kapalı pazar yeri Cumartesi günü açılıyor!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

İzmir Bayraklı'da 14 katlı projeye yargı engeli!

Bayraklı ilçesinde bir süre Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası olarak hizmet veren eski cıvata fabrikası alanına, 2015 yılında 14 kat ticaret ve konut alanı, sağlık tesisi yapımına olanak sağlayan ikinci planı, bu kez yargı durdurdu.

Bayraklı Osmangazi'deki pazaryeri tamam!

Bayraklı belediyesi, temeli kısa süre önce atılan, Osmangazi'deki pazaryeri projesini tamamladı. 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yeri, çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.

Bayraklı İhsan Alyanak Parkı genişletildi!

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Osmangazi'de İhsan Alyanak ismi verilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan parkı genişletti.

Bayraklı Osmangazi 2015 imar planı Haberi

Bayraklı Osmangazi 2015 imar planı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, site ve apartmanlar masasının düzenlediği toplantıda Osmangazi Mahallesi sakinlerine müjdeli haber verdi. Karabağ, "Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.


Vatandaşların imar planlarının günün koşullarına göre yenilenmesini istediğini belirten Başkan Karabağ, "10 aydır hazırlık yapıyoruz. Doğançay bölgesinde çalışma tamamlandı. Tapuları parselasyon planları bittikten sonra verilecek" dedi. 


Osmangazi Mahallesi'nde imarlı yapıların olmadığı yerlerde bu bölgenin hayatını değiştirecek imar planını değiştireceklerini belirten Karabağ, değişiklikle gecekonduda yaşayan vatandaşların hayatının değişeceğini vurguladı. Başkan Karabağ, "İzmir'in gecekondularında imar plan revizyonunun yapılması şart. Çünkü bugünkü planlar ihtiyaca cevap vermiyor. 


30 yıl önce yapılmış planlarla bugünü yakalayamayız. Osmangazi pazaryerinin yapımı sürüyor. Burada gençlerin isteği üzerine bir halı saha yapacağız. Yine bu bölgede belediyenin hobi bahçesinin yer aldığı üst kısımda ailelerinizle birlikte...