30 / 04 / 2024

bayraklı soyer fabrikası

bayraklı soyer fabrikası

Avcılar İnşaat Soyer projesi İzmir Bayraklı 'da hayata geçirilecek. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer alacağı projede Konut, ofis ve AVM bulunuyor...

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

İzmir Bayraklı'da 14 katlı projeye yargı engeli!

Bayraklı ilçesinde bir süre Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası olarak hizmet veren eski cıvata fabrikası alanına, 2015 yılında 14 kat ticaret ve konut alanı, sağlık tesisi yapımına olanak sağlayan ikinci planı, bu kez yargı durdurdu.

Bayraklı gökdelen projesinde son durum ne?

Bayraklı'da "Yeni Kent Merkezi" olarak adlandırılan bölgede eski cıvata fabrikası olarak da bilinen 10 dönümlük arazide yapılacak milyon dolarlık projenin planları yargıya gidiyor.

Refik Soyer silüeti bozmayacak müteahhit arıyor!

İzmir'de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu....

Mehmet Refik Soyer silüeti bozmayacak müteahhit arıyor!

İZMİR’de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu.

Bayraklı'ya 200 yataklı yeni hastane inşa edilecek!

Civas Cıvata A.Ş.’nin Bayraklı’daki arazisine yapılacak 38 katlı gökdelen, iş adamı Mehmet Soyer’in itirazına takılınca plan tadilatına gidilerek; bina yüksekliği 14 kata çekildi.

Mehmet Soyer 14 katlı yapıya ve hastaneye itiraz etti!

Bayraklı 'daki arazisinde 38 katlı gökdelen yapılmasını engelleyen İzmirli ünlü iş adamı Mehmet Soyer, 14 katlı yapıya imkan sağlayan yeni plana da karşı çıktı.

Bayraklı'daki gökdelen planları sil baştan!

Bayraklı yeni kent merkezi yakınlarında yer alan Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası yerine inşa edilmek istenen 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer itiraz sürecinden zaferle ayrıldı...

Bayraklı'ya yapılması planlanan 38 katlı gökdelen planları iptal edildi!

Bayraklı'daki 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer'i hem ilçe belediyesi hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi haklı bularak planları iptal etti.

Mehmet Refik Soyer Bayraklı'ya yapılacak 38 katlı gökdeleni engelledi!

İzmir'in son yıllarda gökdelenlerin yükseldiği Bayraklı İlçesi'nde, içerisinde eski civata fabrikası bulunan ve çocuklara yönelik sanat merkezi açan işadamı Mehmet Refik Soyer, ailesinin buraya 38 katlı gökdelen yapmasını engelledi...

Mehmet Refik Soyer 38 katlı gökdelen planına itiraz etti!

Mehmet Refik Soyer, ailesinin diğer fertlerinin buraya 38 katlı gökdelen yapmasını engelledi. Soyer'in gökdelene izin verilen plana itirazını, Bayraklı Belediye Meclisi kabul etti. Soyer, kentin güneş ışığına ve rüzgara ihtiyacı olduğunu söyledi.

bayraklı soyer fabrikası Haberi

bayraklı soyer fabrikası





Avcılar İnşaat Soyer projesi İzmir Bayraklı 'da Soyer Fabrikası 'nın yerinde inşa edilecek. Proje tek kule şeklinde yükselecek.


Konut-ofis-AVM 'nin yer alacağı Avcılar İnşaat Soyer projesinin Haziran ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.


Avcılar İnşaat Bayraklı Soyer projesinde yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Bayraklı Adliyesi 'ne ve Baumax 'a yakın konumda yer alacak olan Avcılar Soyer projesinin 40 katın üzerinde olması planlanıyor.


Telefon: 0232 435 81 80

Web adresi: