30 / 04 / 2024

bayraklı soyer projesi nerede

bayraklı soyer projesi nerede

Avcılar İnşaat Soyer projesi İzmir Bayraklı 'da hayata geçirilecek. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer alacağı projede Konut, ofis ve AVM bulunuyor...

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Tunç Soyer'den Kanal İstanbul yorumu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hükümete Kanal İstanbul Projesi için çağrıda bulundu. 

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi 6 ay erken teslim edilecek!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin inşaatını sürdüren Avcılar İnşaat, dört ayda ilk altı katın yapımını tamamladı. Proje, belirtilen tarihten altı ay önce sahiplerine teslim edilecek...

İZKAPORT projesi rekor kıracak!

İZKA İnşaat'ın İzmir Bayraklı'daki projesi bir rekora imza atacak. 34 katlı planlanan İZKAPORT'ta her ay 4 kat birden çıkılacak. 

Folkart Towers Bayraklı fiyatları!

Folkart Towers Bayraklı fiyatları 599 bin TL'den başlıyor. Folkart Towers projesi İzmir Bayraklı'da inşa edildi...

12 soruda Modda Suites projesi!

İzmir Modda Suites projesinde daire fiyatları 394 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. İşte 12 soruda Modda Suites projesi...

Bayraklı Modda Suites ödeme planı!

8 katlı tek blok şeklinde yükselen Modda Suites projesi 72 daireden meydana geliyor. Ontan Modda Suites fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. İşte Bayraklı Modda Suites ödeme planı...

bayraklı soyer projesi nerede Haberi

bayraklı soyer projesi nerede





Avcılar İnşaat Soyer projesi İzmir Bayraklı 'da Soyer Fabrikası 'nın yerinde inşa edilecek. Proje tek kule şeklinde yükselecek.


Konut-ofis-AVM 'nin yer alacağı Avcılar İnşaat Soyer projesinin Haziran ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.


Avcılar İnşaat Bayraklı Soyer projesinde yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Bayraklı Adliyesi 'ne ve Baumax 'a yakın konumda yer alacak olan Avcılar Soyer projesinin 40 katın üzerinde olması planlanıyor.


Telefon: 0232 435 81 80

Web adresi: