17 / 05 / 2024

Bayraklı Trademark Bornova

Bayraklı Trademark Bornova

İzmir Bayraklı'da bulunan Trademark Bornova Evleri, Bornova Merkez ve Ege Üniversitesi'ne yakın mesafede yer alıyor. Trademark Bornova projesi toplam 94 daireden meydana geliyor.

Trademark Pi Bornova'da teslimler Aralık'ta! Peşinde indirim fırsatıyla 1+1, 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

Trademark Pi Bornova projesinde konut satışları devam ediyor. Projeden peşin alımlarda yüzde 5'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Trademark Pi Bornova'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

Trademark Pi Bornova fiyat!

Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Trademark Pi Bornova nerede?

Trademark Pi Bornova projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Trademark Pi Bornova projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Trademark Pi Bornova satışta! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Pi Bornova için satış süreci başladı. Projede daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

İzmir kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz! 

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası ağır hasar alan binaların yıkımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde Bayraklı ve Bornova’da 488 ağır hasarlı binanın daha yıkımı başladı.

İzmir'de depremde ağır hasar gören 488 bina yıkılacak!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Bayraklı ve Bornova'daki proje alanları dışında ağır hasar gören 488 binanın daha yıkım işlemi başlatıldı. 

İzmir Bayraklı'da hasar gören apartmanları tahliye etmeyen esnafa tepki!

Aylar önce İzmir'de gerçekleşen ve en çok Bornova ile Bayraklı ilçelerinde ağır hasara yol açan depremin sonrasında onlarca apartman tehlikeli olması nedeniyle tahliye edildi.  Ancak hasar gören binalarda hala faaliyet gösteren esnaflar, tepkilere neden oldu.

Bayraklı ve Bornova'da yeni yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yeni yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı sakinleri Bornova'ya taşındı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yıkımların yaşandığı Bayraklı’da, halk bölgeyi terk ederek Bornova'ya taşındı.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

İzmir'deki depremin ardından vatandaşlar bölgeyi terk etti!

Ekim ayında yaşanan İzmir depreminin etkileri hala sürüyor. Gelen son dakika haberlerine göre, 115 kişinin hayatın kaybettiği ve binden fazla vatandaşın yaralandığı şiddetli deprem sonrası İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde taşınma işlemleri sürüyor.

O ilçelerde ev fiyatları yüzde 5 arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem felaketinden sonra evleri hasar gören vatandaşlar konut arayışına girdi. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası, "Bayraklı ve Bornova’da bir güvensizlik söz konusu. O bölgelerden bir kaçış var. Vatandaşın ve emlakçıların elindeki kiralık daireler kalmadı" dedi.

Bayraklı Trademark Bornova Haberi

Bayraklı Trademark Bornova

Trademark Bornova Evleri, İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Trademark Bornova Evleri'nde daire alanları 103 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor. İzmir Tredemark Bornova Evleri daire teslimleri 2017 yılı Mart ayı olarak planlanıyor.



Bayraklı Trademark Bornova Evleri sosyal alanları içerisinde; çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve toplam 2500 metrekarelik yeşil alanı ile su ve doğa alanları yer alıyor.



Bornova TradeMark Evleri iletişim bilgileri!

Adres: İslam Kerimov Cad. no:3 B Blok Sunucu Plaza Kat : 14 Ofis : 1401- 1404 Manavkuyu – İZMİR

Tel: 444 42 41

Web: www.novusventus.com

Beyza...