04 / 05 / 2024

bayraklıda yeni kent merkezi

bayraklıda yeni kent merkezi

Bayraklı'daki 'Yeni Kent Merkezi'nde faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul'un Müdürü Mustafa Oğur, son dört yılda bölgedeki gayrimenkul değerinin yüzde 45-50 oranında arttığını, daha da yükseleceğini söyledi.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

Meksika'da yeni havalimanı projesi iptal edildi!

Meksika'da başkent Mexico City'de yapılması planlanan 13,3 milyar dolarlık yeni havalimanı projesi referandumla iptal edildi.

Deniz GYO Tarabya'da yeni proje yapacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sarıyer Tarabya'da yeni gayrimenkul projesi geliştirmek için görüşmelere başladığını açıkladı...

Mevsim İstanbul'da yeni yıl kampanyası!

Sarılar İnşaat imzası ile Kağıthane’de yükselen Mevsim İstanbul'da yeni yıla özel kampanya hazırlandı..

TOKİ İstanbul'da yeni konut hamlesine hazırlanıyor!

TOKİ, İstanbul'da yeni bir konut hamlesine hazırlanıyor. Detayları henüz netleşmeyen projenin hangi gelir grubuna satılacağı da belli değil. 

Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor!

Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor. Yakında satışa çıkacak projede daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

TOKİ İstanbul'da yeni projelere devam edecek!

65 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ, İstanbul'da yeni projeler üretmeye devam edecek.

Modda Suites Bayraklı'da 394 bin TL'den başlayan lansman fiyatları!

Modda Suites projesi Ontan İnşaat tarafından 8 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. İzmir Bayraklı'da yer alan projede avantajlı lansman fiyatları sizleri bekliyor...

Odesa'da yeni havalimanı terminal binası hizmete açıldı!

2 Eylül tarihinde Ukrayna'nın en önemli turizm şehri Odesa'da yeni havalimanı terminal binası Türk Hava Yolları seferiyle hizmete açıldı...

bayraklıda yeni kent merkezi Haberi

bayraklıda yeni kent merkezi

İzmir'in gayrimenkulde çekim merkezi Bayraklı'daki 'Yeni Kent Merkezi'nde faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul'un Müdürü Mustafa Oğur, son dört yılda bölgedeki gayrimenkul değerinin yüzde 45-50 oranında arttığını, daha da yükseleceğini söyledi.


2001 yılında düzenlenen "Kentsel tasarım uluslararası fikir proje yarışması" sonucunda Alsancak Limanı'nın arka bölgesi ile Turan Mahallesi arasındaki 471 hektarlık alan 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'in yeni kent merkezi olarak ilan edildi. Şehirde dikkatleri üzerine çeken bölgede brüt 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi mevcut. Bölge, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmaları tarafından toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor. Rezidansların, ofis ve ticaret binalarının, otellerin, marinaların, eğitim, eğlence ve kültür merkezlerinin yükseldiği bölgede onlarca inşaat ve proje hazırlığı da devam ediyor.


Bölgede faaliyet gösteren...