30 / 04 / 2024

Bayraktar ve Gürsoy Ortaklığı

Bayraktar ve Gürsoy Ortaklığı

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziosmanpaşa-Bayrampaşa'da konumlandırılan ViaPort Venezia projesinde fiyatlar 183 bin 762 lira ilâ 569 bin 594 lira arasında değişiyor... 120 aya varan vadeli ödeme seçeneği konut alıcılarına sunuluyor...

Via/Port Venezia'da 304 bin 503 TL'ye 2+1! Peşinde yüzde 8 indirim!

2014 yılının Kasım ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Via/Port Venezia projesinde peşin alımlarda yüzde 8 oranında indirim uygulanıyor

Venezia Viaport Bayrampaşa'da fiyatlar yenilendi! 183 bin 762 TL'ye!

Bayrampaşa'da yükselen Venezia Viaport projesinde ev fiyatları güncellendi. Projede yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı devam ediyor

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Venezia Mega daire fiyatları!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Venezia Mega daire fiyatları 532 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venezia Mega Kiptaş projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Peki Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Gürsoy Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Hasan Gürsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdurrahman Gürsoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 29 milyon 500 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Gürsoy Grup Feriye Sarayı'nı restore edecek!

3.5 yıl önce çıkan yangında enkaza dönen Galatasaray Üniversitesi yerleşkesindeki tarihi Feriye Sarayı binasının restorasyonu, Hasan Gürsoy’un yönetim kurulu başkanı olduğu ve adı şaibeli restorasyonlara karışan Gürsoy Grup’a verildi.

Ömer Gürsoy İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Gürsoy İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gürsoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi' nde kuruldu.

Selin Gürsoy kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış danışmanlığı hizmeti veren Cef Danışmanlık'ta takım lideri görevini sürdüren Selin Gürsoy Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden 1995'te mezun oldu...

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Bayraktar ve Gürsoy Ortaklığı Haberi

Bayraktar ve Gürsoy Ortaklığı

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından 5 blokta toplam 2 bin 400 adet konutla Kiptaş Genel Müdürlük Binası arsası üzerinde, Bayrampaşa'da konumlandırılan Via/Port venezia projesinde 97 bin 900 metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.



Ofis ve alışveriş merkezinin de yer aldığı Viaport venezya projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları, Siteye 7/24 güvenlik kontrollü giriş-çıkış yapılacak olup, açık ve kapalı otopark alanları ve misafir otoparkları da bulunuyor. 



Bayrampaşa Via/Port Venezia Evleri'nde 64 metrekare ilâ 74 metrekare arasındaki 1+1 daireler, 183 bin 762 lira ilâ 279 bin 486 lira arasında; 96 metrekare ilâ 133 metrekare arasındaki 2+1 daireler, 306 bin 737 lira ilâ 459 bin 759 lira arasında ve 152 metrekare ilâ 168 metrekare arasındaki 3+1...