23 / 07 / 2024

Bayram Gültekin

Bayram Gültekin

Özerpan, PVC markaları ile pencere, Alenda ve Bestpan markaları ile de panjur kepenk üretimi yaptıklarını dile getiren Özerpan Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Gültekin, ısıcam üretimleriyle sektöre hizmet verdiklerini belirtti.

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

10 yıl sonra 1 dönüm tarla parasına 1 ev alınacak günler gelecek!

Konut ve arsa, arazi yatırımı sık sık gündem oluyor. Yatırımcılar hangi gayrimenkulün daha çok kazandırdığını merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, konuya ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İşte o açıklama... 

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Renault Clio sıfır kilometre araçlarının fiyat listesinde bayram güncellemesi yaptı! 8 Temmuz 2022 fiyat listesi

Fransız otomobil üreticisi Renault piyasada Megane'dan sonra en çok talep gören Clio fiyatlarında bayram güncellemesi yaptı. İşte Clio'da oluşan güncel fiyatlar... 8 Temmuz 2022 fiyat listesi

Bayram Gültekin Haberi

Bayram Gültekin

Yapacakları yatırımlarla bu yıl alüminyum alanına girmek istediklerine değinen Gültekin, "İlk aşamada alüminyum pencere doğramaları ve alüminyum cephe giydirme üretimine de başlamayı planlıyoruz. Yılın ikinci yarısında hayata geçecek yatırım ile inşaat firmalarına bu alanda anahtar teslimi iş yapılabilecek" dedi. 



Alüminyum doğrama cephe sistemleri için altyapı çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Bayram Gültekin, "Bu hedefimiz için 100 bin dolarlık bir yatırım gerçekleştirdik. 3 bin metrekare alana sahip yeni fabrika alanımızda 25 kişilik ekiple bu ürünümüzü imal edeceğiz. Alüminyum üretimi için gerekli bayilikbağlantılarını yaptık. Tedarikçi havuzunu oluşturduk. Seçim yılı olduğu için biraz aksaklıklaryaşandı. Bu nedenle yılın ikinci yarısında üretime başlamayı hedefliyoruz. 

Artık inşaatlarda pvc-canı- alüminyum üreterek, anahtar teslimi iş yapmak istiyoruz. Kullandığımız ürünleri kendimiz üreteceğiz. Ürün çeşitliliğimizi ve kalitemizi artırmak istiyoruz. Bayi müşteri sayımızı artırmak...