04 / 05 / 2024

bayram ikramyesi ödemeleri

bayram ikramyesi ödemeleri

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı bayrama iki gün kala emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin son taksitini 29 Nisan Cuma günü hesaplara geçecek. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da şehit ve gazi yakınlarına bayram ikramiyelerini yatıracak.

Yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı? Yaşlılık aylığı alanlar dikkat! Hesaplara tam 3 bin 490 TL yatacak!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekli maaşlarının erken ödenmesiyle beraber yaşlılık maaşı ödeme tarihleri merak edilmeye başlandı. Peki yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı?

Emekliler müjde! Hesaplara en az 9 bin 500 TL yattı! Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı...

Emeklilerin dört gözle beklediği maaş ve bayram ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı. 

Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı! Henüz ikramiyesi yatmayan emekliler ne zaman alacak?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih emekliler merak edilirken, SSK kapsamında Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 14 Nisan itibarıyla başladı. 

Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!

Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Başvuru koşullarını karşılayan vatandaşlar, bugünden itibaren PTT'den 1900 TL destek ödemesi alabilirler. İşte ayrıntılar...

Asgari ücretli bayram ikramiyesi alacak mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı?

Asgari ücretliye bayram ikramiyesi  yatacak mı? Emekliler bayram ikramiyesi ödemelerini beklerken asgari ücret çalışanları da kendilerine de ikramiye yatıp yatmayacağını araştırıyor. 1.100 TL olan ikramiye ödemeleri yüzde 82 oranında zamla beraber 2 bin TL'ye yükselmişti. İşte detaylar...

Sosyal yardım alanlara bayram müjdesi! 2 bin TL bayram ikramiyesini kimler alacak?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla ödediği sosyal destek ödemeleri alan bazı vatandaşlara bayram ikramiyesi de ödeneceği müjdesi geldi. Peki kimlere bayram ikramiyesi ödenecek?

Aile destek, evde bakım ve engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi verilecek mi? Kimler bayram ikramiyesi alacak?

Emeklilerin heyecanla beklediği emekli bayram ikramiyelerine zam geldi ve 2 bin lira oldu. Sosyal yardım ödemesi alan vatandaşlar ise ikramiye ödemeleri alıp alamayacaklarını merak ediyor. Aile destek, evde bakım ve engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi verilecek mi? Kimler bayram ikramiyesi alac

Nisan 2023 destek ödemeleri hesaplara tek tek yatırılıyor! Bu paraları duyan resmen bayram etti! Aman kaçırmayın!

Nisan 2023 destek ödemeleri hesaplara tek tek yatırılıyor... Bu paraları duyan resmen bayram etti... Aman kaçırmayın...

Aile Bakanlığı yeni ay destek ödemesi yapacak mı? Nisan ayı ödemeleri bayramdan önce mi yapılacak? 1250 TL'ye okkalı zam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri ne zaman yapılacak? Ramazan Bayramı öncesi ödeme yapılacak mı? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

Emeklilere çıldırtan müjde! Bayram ikramiyesine yüzde 122 artış geliyor!

Ramazan’a kısa süre kala emeklilerin gündeminde ikramiye ödemeleri yer alıyor. Halihazırda 1.100 lira ödenen bayram ikramiyeleri için yeni artış formülü gündeme gelince "Emekli bayram ikramiyeleri kaç TL olacak, zamlanacak mı? Soruları gündeme geldi.

Aile destek ödemeleri müjdesi peş peşe geldi! Hesaplara tek tek yatıyor! Bayram ettirecek bu ödemeleri sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından dar gelirli ailelere aylık olarak verilen 850 Türk Lirası ile 1.250 Türk Lirası arasında değişen destekler veriliyor. Aktarılan detaylara göre, aile destek ödemeleri müjdesi peş peşe geldi! Hesaplara tek tek yatıyor! Bayram ettirecek bu ödemeleri sakın kaçırmayın...

Çiftçilere mazot ödemeleri başladı Kurban Bayramı avansları ise hesaplara yattı! İşte detaylar

Konya Şeker'in bayram avansı 1 Temmuz Cuma günü saat 17.30 itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırıldı. Konya Şeker ayrıca çiftçilere mazot kuponu dağıtımına da başladı. Konya Şeker, pancar üreticilerine ne kadar mazot desteği vereceğini de açıkladı.

Emekli bayram ikramiye ödemeleri başladı! Kimin maaşını ne zaman alacağı belli oldu

Emekli Bayram İkramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı açıklandı. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı bayram öncesinde ödenen emekli bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılacağı açıklandı. İşte emeklilerin ikramiyelerini alabileceği tarihler..

bayram ikramyesi ödemeleri Haberi

bayram ikramyesi ödemeleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit ve gazi yakınlarına verilen bayram ikramiyelerine zam yaparak zamlı miktarı hesaplara yatırmaya başladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; şehit yakınları ve gazilerin hesaplarına 2 bin TL bayram ikramiyesi yatırıldığını, ayrıca hak sahiplerine her ayın birinde yapılan aylık destek ödemelerinin de bayram öncesine alınarak yarın hesaplara aktarılacağını duyurdu.

Şehit yakınları ile gazilere maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla 13 Temmuz 2019'da kurulan ve Mütevelli Heyet Başkanlığı'nı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yürüttüğü Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, hak sahiplerine her ay verilen destek miktarlarını 1 Nisan 2022'den itibaren 1500 TL'den 2 bin 600 TL'ye yükseltti.

ÖDEMELER CUMA YAPILACAK

Vakıf, 15 Temmuz darbe girişiminde, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında ve Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olanların yakınları...