16 / 05 / 2024

bayram öncesi ödemeler

bayram öncesi ödemeler

Bayramdan önce milyonlarca vatandaşa destek sağlandı. 536 bin kişiye evde bakım yardımı ödemesi ve ücretsiz izinde olan çalışanlara ilişkin nakdi ücret desteği ödemesi dün yapıldı. Kamu işçileri için 13 günlük ilave tediye ödemeleri de bugün yapılacak.

1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? Akaryakıtta bayram şoku! 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkilerken, bayram öncesi son dakika fiyatlar merak konusu oldu. Peki 1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? 

Yaşlı ve engelli aylıklarında bayram müjdesi: Resmen hesaplara yatıyor! Tam 4.8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bayram öncesi yaşlı ve engelli aylıklarında beklenen müjdeyi verdi. Peki kime kaç TL yatacak? İşte o rakamlar... 

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Emeklilere çifte müjde! Bayram öncesi 10 bin TL verilecek! 

Emekliler bayram ikramiyesi olarak bu sene 3 bin TL verilecek. Bayram ikramiyeleri için gün sayan emeklilere bayram öncesi 10 bin TL verilecek. İşte ayrıntılar...

SGK uzmanı Erdursun’dan emekliye bayram ikramiyesi hesabı. Tam 10 bin 625 TL

Emekliler, yaklaşan bayram öncesi açıklanacak ikramiye rakamını merakla bekliyor. Birçok rakam üzerinde konuşulurken SGK Uzmanı Özgür Erdursun,verilmesi gereken tutarı hesaplayarak sosyal medya hesabından paylaştı.

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjdesi

İş Bankası'ndan milyonlarca müşterisine bayram öncesi müjdesi geldi. Banka tarafından market alışverişlerinde 1000 TL ödeme gerçekleştirilecek.

Dolar bayram öncesi 25 TL'den 26 TL'ye fırladı! Dolar ne kadar? Euro ve sterlin kaç TL? 27 Haziran 2023!

Dolar, bayram tatili öncesindeki son işlem gününde güçlü bir performans sergiliyor. Dolar/TL kuru 26 seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor ve 26,10 seviyesiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydediyor. Peki 27 Haziran 2023 Salı dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru

Borsada ‘bayram’ havası! BIST 100 endeksi rekor üzerine rekor kırdı! İşte en çok yükselen hisseler!   

Borsa İstanbul bayram öncesi rekorlara doymadı. Endeks günlük bazda yüzde 2,69 oranında yükselirken, 5 bin 732 puana kadar ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Piyasalarda bayram haraketliliği! Gümüş fiyatlarında sert yükseliş! 

Dolar, altın ve euro peş peşe rekor tazelerken gümüşte yükselişe geçti. Peki bayram öncesi gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Akaryakıtta bayram öncesi zam! Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? Sürücüler rakamlara bakın!

Akaryakıt fiyatlarına bayram öncesinde zam haberi geldi. Bu gece fiyatlar değişecek. İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kurban Bayramı öncesi kıyma çektirme fiyatına yüzde 100 zam; İşte yeni fiyatı

Kurban Bayramı'na çok kısa bir süre kaldı. Kurban kesen vatandaşlar kıyma çektirme fiyatlarını araştırmaya başladı. Kıyma çektirme fiyatları geçtiğimiz yıl 5 TL iken bu yıl 10 TL oldu. Kıyma çektirme fiyatlarına yüzde 100 zam yapıldı.

bayram öncesi ödemeler Haberi

bayram öncesi ödemeler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu sene mayıs ayında evde bakım yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı'na denk geldiğini ve bundan dolayı ödeme gününün öne çekildiğini açıklarken "Dün ödemeleri yaptık" ifadesini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Derya Yannık evde bakım yardımından toplamda 536 bin engelli vatandaşın faydalanacağını vurgulayarak mayıs ayında toplamda 888.5 milyon lira ödeme yapılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de milonlarca çalışanı ilgilendiren Nisan ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin dün yapıldığının bilgisini paylaştı. Devlet tarafından nakdi ücret desteği adı altında çalışana verilenücret aylık bin 500 liradır.

Evde yakınına bakanlara ise bin 657 lira maaş ödeniyor.

Tarih önce çekildi! O ödemeler yapılmaya başlandı!

Ödemeler yapıldı! Hesaplarınızı kontrol...