06 / 05 / 2024

bayramda ido seferleri

bayramda ido seferleri

İDO, Ramazan Bayramı’nda yolcu ve araç taşıma rekoru kırdı. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı ve arife gününü kapsayan 17 Ağustos Cuma ve 21 Ağustos Salı günleri arasında 1 milyon yolcu ve 160 bini aşkın araç taşıdığını açıkladı

Capacity bayramda açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity bayramda açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

Bayramda vergi daireleri açık mı?

Vergi dairesi, hafta içi hergün 08.30 – 17.30 arasında hizmet veriyor. Arada kalan 12.30 – 13.30 arasında ise öğle arası veriliyor. Peki, bayramda vergi daireleri açık mı?

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Konya'da tramvay deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı.

Konyaray'da deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı. Hattın Alaaddin ile Mevlana Kültür Merkezi arasında tarihi dokuya uygun olarak direk ve tel bulunmuyor.

Bodrum-Datça feribot seferleri başladı!

Bodrum - Datça arasında başlayan feribot seferleri ile iki ilçe arasındaki yolculuk süresi kısalacak. Seferlerin turizm sezonu boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

İDO, Marmara Adası'na sefer başlatacak!

Yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası'na, İstanbul'dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan -14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek.

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

İDO'dan sefer iptalleri! 10 Şubat 2015

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferleri iptal edildi. Bandırma- Yenikapı, Yenikapı - Bursa seferi, Bostancı - Bandırma seferleri iptal edildi

bayramda ido seferleri Haberi

bayramda ido seferleri




İDO’dan yapılan açıklamada, bayram dolayısıyla yaşanan yolcu ve araç hareketliliğine 54 gemisi ile hizmet sunan şirketin, şehir içi deniz otobüslerinde 115 bin, şehirlerarası deniz otobüslerinde 70 bin, İDOBÜS ile 25 bin, araba vapuru hatlarında Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem arasında 620 bin, hızlı feribotlarında ise Yenikapı, Bursa, Bandırma ve Yalova hatlarında 170 bin yolcu taşıyarak, toplamda 1 milyon yolcuya ulaşarak rekor kırdığı belirtildi.

İDO gemilerinin bayram boyunca taşıdığı 160 bini aşkın aracın da, karayolu trafiğinin rahatlamasına ve yolcuların hızlı ve konforlu ulaşımına çok büyük katkı sağladığı kaydedildi.


Kış tarifesi hazırlığı

İDO’nun, 17 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayacak kış tarifesi için de hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğu bildirildi. İDO CEO’su Önder Sezgi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Doğru planlama ve uygulamayla yoğun talebi çok iyi karşıladık ve yolcularımızı...