06 / 05 / 2024

bayramda otogar doldu

bayramda otogar doldu

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir aldı.

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

Marmara Forum AVM bayramda açık mı?

Marmara Forum AVM, haftanın Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Marmara Forum AVM bayramda açık mı?

Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı? Optimum Outlet İzmir bayramda kaça kadar açık?

Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM bayramda açık mı?

Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı?

Selway Outlet Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı? Selway Outlet Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Vaialand bayramda açık mı?

26 Mayıs 2013’te ziyaretçilerine kapılarını açan Vaialand, haftanın her günü 10:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vaialand bayramda açık mı? Vaialand bayramda kaçta açılır?

Mall of İstanbul AVM bayramda açık mı?

Mall of İstanbul AVM Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe, Pazar günleri 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mall of İstanbul AVM bayramda açık mı?

Forum Bornova bayramda açık mı?

Forum Bornova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova AVM bayramda açık mı? Forum Bornova bayramda kaça kadar açık?

Agora AVM bayramda açık mı?

Agora AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM bayramda açık mı? Agora AVM bayramda kaça kadar açık?

İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi her gün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor. Peki, İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

İstinye Park bayramda açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park bayramda açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

bayramda otogar doldu Haberi

bayramda otogar doldu

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir alırken, bazı firma sahipleri tatil süresinin kısa olması sebebiyle işlerin umdukları gibi olmadığından şikayet etti.


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda hareketlilik erken başladı. Bayramı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Kimi biletini aylar öncesinden gidiş-dönüş olarak satın alırken kimileri de bilet bulma telaşı yaşadı. Otobüs firma yetkilileri, ek seferlerle yoğunluğa karşı tedbir aldıklarını aktarınken bazı firma yetkilileri kısa süreli tatil sebebiyle bilet satışlarının beklentinin altında olmasından şikayet etti.


Ailesiyle birlikte bayram tatili için Malatya'ya gitmeye hazırlanan Şükrü Aydın, "Bir ay öncesinden ayırttık ama ona rağmen sıkıntı vardı. Bayram öncesi kalabalık yollar. Havayolları...