06 / 05 / 2024

bayramda trafik olur mu

bayramda trafik olur mu

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz kullanılabilmesine imkan tanıyan Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz.

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Plakaya yazılan ceza ödenmezse ne olur? Trafik cezalarında zaman aşımı var mı?

Trafik cezalarına dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorular ve merak edilen yanıtları!

AVM'ler bayramda açık olur mu? AVM'ler 2018 bayramda açık mı?

Alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVM'ler bayramda açık olur mu? AVM'ler 2018 bayramda açık mı?

Efkan Ala uyardı: Bayramda trafiğe dikkat!

Bayram trafiği genelgesi yayımlandı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kurban Bayramı tatili boyunca alınacak trafik tedbirlerine ilişkin genelge yayımladı. Bayramda tüm polisler ceza yazabilecek. Sivil ihbarlı denetimler yapılacak.

YTÜİBB Trafik Kontrol Merkezi İstanbul trafiğini 7/24 takip edecek!

YILDIZ Teknik Üniversitesi' nde açılacak YTÜİBB Trafik Kontrol Merkezi Ve Akıllı Ulaştırma Sistemleri Laboratuvarı' nda ilk kez bir üniversiteden İstanbul trafiği 7/ 24 takip edilebilecek...

Krediyle alınan daire kentsel dönüşüme girerse ne olur?

Kentsel dönüşüm kanunu gereğince Türkiye genelinde yer alan riskli alanlarda bulunan riskli yapılar yıkılarak yerine sağlam binalar inşa ediliyor. Peki krediyle alınan daire kentsel dönüşüme girerse ne olur?

Vergide uzlaşma sağlanamazsa ne olur?

Vergide uzlaşma görüşmesi sonucunda uzlaşma sağlandığı takdirde, komisyon uzlaşma sonuçlarını gösteren bir tutanak düzenler. Peki, vergide uzlaşma sağlanamazsa ne olur? İşte uzlaşmanın temin edilememesi durumunda olacaklar...

Adana'nın trafik sorunu Ulaşım Çalıştayı'nda tartışılacak!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, üyelerle tanıştı. Sözlü, Adana’nın trafik sorununa çözüm olması bakımından ulaşım çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi...

Konut edindirme yardımı bildirimi verilmezse ne olur?

İşverenlerce, bu Yönetmeliğin 12 inci Maddesine göre "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gerekiyor. Peki, konut edindirme yardımı bildirimi verilmezse ne olur?

Emlak vergisi zamanında ödenmezse ne olur?

Taşınmaz mal sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisi borcu senede iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi zamanında ödenmezse ne olur? İşte emlak vergisi cezası..

Olur Gayrimenkul Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olur Gayrimenkul Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Soğukçeşme tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Nisan'da Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

Kooperatif aidatı ödenmezse ne olur?

Kooperatif aidatı ödenmezse ne olur? 1163 Sayılı Kooperatifler Kanunu kapsamında, aidat ödemelerini geç yapan ortaklara gecikme bedeli yürütüleceğine ilişkin bir hüküm bulunuyor mu? İşte yanıtı...

Milli emlaktan yer kiralama nasıl olur?

Milli emlaktan yer kiralama nasıl olur?; Kiralama için kiralama amacını ve taşınmazın sınırları gösterir bilgileri içeren bir dilekçeyle taşınmazın bulunduğu yerdeki Defterdarlığa/Malmüdürlüğüne müracaat edilmesi gerekiyor...

bayramda trafik olur mu Haberi

bayramda trafik olur mu

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz kullanılabilmesine imkan tanıyan Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Söz konusu karara göre, 3 Ekim Cuma saat 00.00'dan, 8 Ekim Çarşamba saat 07.00'ye kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılabilecek.


Karar kapsamında ayrıca, belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de 4 Ekim Cumartesi saat 00.00'dan başlayarak, 7 Ekim Salı gece yarısına kadar ücretsiz veya indirimli...