29 / 04 / 2024

bayramoğlu Mar Yapı G Marin Managed by Divan

bayramoğlu Mar Yapı G Marin Managed by Divan

Turizm sektörünün ekol markalarından Divan ile inşaat sektörünün öncü markalarından Mar Yapı bir ortaklığa daha imza atıyor. Mar Yapı G Marin Managed by Divan basına tanıtılıyor...

Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Wanda Group, Türkiye’ye Mar Yapı ortaklığıyla geliyor!

Teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarıyla dikkat çeken Çinli WandaGroup, Mar Yapı ortaklığıyla Türkiye’ye turizm yatırımı için geliyor.

Yusufoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Naim Kızıltaş ve Cüneyt Kızıltaş ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pirinçoğlu Bgm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu Bgm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bayramoğlu G Marin 162 bin liraya!

Bayramoğlu'ndaki G Marin Managed by Divan projesi, peşinatsız ve 60 ay sıfır faizle satılıyor. Proje kapsamında 120 aya kadar yüzde 0,49 ve 240 aya kadar yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Mar Yapı, Wanda Group ile Stratejik İşbirliği Anlaşması imzaladı!

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

Divan Mar Yapı G Tower fiyatları!

195 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilen Divan Mar Yapı G Tower projesi 430 adet daireden meydana geliyor. İşte Divan Mar Yapı G Tower fiyatları...

G Tower Mar Yapı fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükselen G Tower Mar Yapı fiyatları 370 bin liradan başlıyor. Projede toplam 432 daireye yer veriliyor.

bayramoğlu Mar Yapı G Marin Managed by Divan Haberi

bayramoğlu Mar Yapı G Marin Managed by Divan

Geleceğin Kalamış’ı olarak konumlandırılan, hayata geçirilen projelerle de hızlı bir değer artışı yaşayan, İstanbul’un yanı başındaki saklı cennet Bayramoğlu’nda yapılan G Marin managed by Divan projesi, Divan ve Mar Yapı kalitesini yeniden buluşturuyor.

Divan ve Mar Yapı, Divan Residence at G Plus projesiyle yakaladıkları başarılı işbirliğini Bayramoğlu’ndaki stratejik iş ortaklığıyla sürdürüyor.

Projeyle ilgili ayrıntıların paylaşılacağı ve Divan Grubu CEO’su Marcos Bekhit ile Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün hazır bulunacağı 25 Eylül 2013, Çarşamba günü düzenlenecek basın toplantısı saat 09.30'da...