05 / 05 / 2024

Bayrampaşa Altıntepsi

Bayrampaşa Altıntepsi

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Altıntepsi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi imar planı askıda!

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi, 347 parselin bir kısmı ile 23198 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bayrampaşa Altıntepsi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Altıntepsi Mahallesi, 338 ada, 1 parsel ve 398 ada, 1 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı...

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

Bayrampaşa cezaevi alanı dönüşüm projesi 2019'da tamamlanacak!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm projesinin fiziki çalışmaları başladı. Proje kapsamında, alana 2 bin 300 konutun yanı sıra devlet hastanesi, okul, cami, meydan, kültür ve sanat merkezi, yer altı otoparkı, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile dükkânlar inşa edilecek.

Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma ay sonunda vuruluyor!

2009’da yıkılan Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma bu ay sonunda vuruluyor. Maliyeti 1 milyar TL olan projede devlet hastanesi, okul, cami ve yer altı otoparkı yapılacak.

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Kız Öğrenci Yurt İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Sinan Eren tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Akpınar Caddesi'nde kuruldu.

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti...

Bayrampaşa'ya yeni otopark!

İlçe genelinde modern ve teknolojik otoparkları hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, Atatürk Parkı’nın altına yaklaşık 500 araçlık otopark yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Bayrampaşa Altıntepsi Haberi

Bayrampaşa Altıntepsi


Aynı yerinde yepyeni bir kent inşa etme anlayışı ile hareket eden Bayrampaşa Belediyesi, ‘ileri belediyecilik’ projelerini hızla hayata geçiriyor. Bu projelerden biri de Altıntepsi Mahallesi Merkez Camii yanında yükselecek. Kamulaştırılması yapılan yaklaşık bin 500 metrekarelik alana 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark, modern park, kulüp binası, kafeterya, yürüyüş parkuru ile süs havuzu yapılacak. Nisan ayı sonunda inşaatı başlayacak projenin bir yıl içinde tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.



BAŞKAN AYDINER: SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ

Projenin mahallenin değerine değer katacağını belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Söz verdiğimiz gibi ileri belediyecilik projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Ülkemizin ve ilçemizin gururu Arda Turan’ımızın doğup büyüdüğü Altıntepsi Mahallemize altın değerinde bir hizmet sunacak olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Hizmet aşkıyla yürüdüğümüz yolda bizlerden desteğini esirgemeyen...