01 / 05 / 2024

bayrampaşa büfe ihalesi

bayrampaşa büfe ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa'da 20 metrekare alanı kiraya verecek.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'daki 50 büfe kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 50 adet büfe için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Eski Bayrampaşa Cezzaevinin bulunduğu bölgede başlatılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Anahtar teslimine hazır olan daireleri gezen hak sahipleri, bugün teslim tutanaklarını imzaladı... 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

bayrampaşa büfe ihalesi Haberi

bayrampaşa büfe ihalesi

Bayrampaşa'da 1 yıl süre ile kiraya verilecek olan büfenin muhammen bedeli 18 bin YTL (yıllık), geçici teminat bedeli ise 540 YTL olarak belirlendi.

İhale, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda 15 Nisan 2008'de saat 12.00'de açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

Tel: 0 212 514 16...