06 / 05 / 2024

Bayrampaşa Cezaevi kaldırılacak mı

Bayrampaşa Cezaevi kaldırılacak mı

Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner Bayrampaşa'yı marka bir kent haline getireceğiz sosyal alandan, kentsel dönüşüme kadar Bayrampaşa için hazırladıkları projeleri anlattı...

1941'de 'Ahşap evler kaldırılacak' kararı!

1941 yılında hükümetin aldığı yeni karara görre ahşap evler gerekli görüşldüğü takdirde kaldırılmasına karar verilmiş. 

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Depremin vurduğu Malatya'da ticaretin kalbi yeniden ayağa kaldırılacak!

Malatya'da ticaretin kalbinin attığı ve 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan bölgeler yeniden ayağa kaldırılacak.

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Araba almak isteyenlere müjde! ÖTV kaldırılacak mı?

Araba almak isteyenler merakla “ÖTV Kaldırılacak mı?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Meşhur oyun platformu Xbox Game Pass, Şubat eklenecek/silinecek oyunları belirledi. işte eklenecek ve kaldırılacak oyunların listesi

Değerli Konut Vergisi'nin 2 yılda bütçeye katkısı 3.5 milyon dolar oldu! Vergi kaldırılacak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde Değerli Konut Vergisi'ni kaleme aldı. Türkmen, Değerli Konut Vergisi'nin kaldırılması gerektiğini dile getirdi. İşte o yazı...

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Kısıtlamalar ne zaman kaldırılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaniköy Camii yeniden ayağa kaldırılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki tarihi Vaniköy Camii’ndeki yangınla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, caminin aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Bayrampaşa Cezaevi kaldırılacak mı Haberi

Bayrampaşa Cezaevi kaldırılacak mı

Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner, sosyal alandan, kentsel dönüşüme kadar Bayrampaşa için hazırladıkları projeleri anlattı. 


Aydıner, Bayrampaşa Cezaevi'nin kaldırılacağını ve bölgeye hastaneden, kültür merkezine kadar yeni bir yaşama alanının kurulacağım söyledi. "Bayrampaşa'yı marka bir kent haline getireceğiz" diyen Aydıner, Çevik Kuvvet binasının sanat merkezi olacağını, akıllı mahalleler yapıp kendi elektriklerini üretmesinin sağlanacağını bildirdi. 


Türkiye...