08 / 05 / 2024

bayrampaşa devremüşk

bayrampaşa devremüşk

Caprice Bayrampaşa 'da alınan 7+7 günlük bir saray odasının karşılığında aylık 2 bin 212 TL kira garantisi veriliyor....

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

İBB’den Bayrampaşa’ya 850 milyon liralık yatırım!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Bayrampaşa hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa bayramda kaçta açılacak?

Bayrampaşa Cezaevi arazisine ne yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine konut, hastane, otopark, cami, sosyal ve kültürel tesis yapılmasına ilişkin yeni planı kabul etti.

Eski Bayrampaşa Cezaevi alanı 'yaşam merkezi' olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine konut, hastane, otopark, cami, sosyal ve kültürel tesis yapılmasına ilişkin yeni planı kabul etti. İşte kararın ayrıntıları...

Bayrampaşa Cezaevi imar planları neden iptal edildi?

2008 yılında yıkılan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kentsel dönüşüm alanı ilan ettiği Bayrampaşa Cezaevi arazisi için hazırlanan imar planları iptal edildi.

Bayrampaşa Otogar yeşil alan olacak!

Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirip, alt katlarını otopark yapmayı düşündüklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bunun yerine İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi.

Bayrampaşa'ya 650 araçlık modern otopark!

İSPARK kaliteli ve modern otoparklarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından modern teknolojiler kullanılarak inşa edilen 650 araç kapasiteli zemin altı otopark Bayrampaşa’da hizmete açıldı.

bayrampaşa devremüşk Haberi

bayrampaşa devremüşk

2014 yılı içerisinde teslimlerinin gerçekleşeceği Caprice Gold projesi 26 katlı olarak tasarlandı. Bayrampaşa'da devremülk projesi olarak hayata geçirilen proje Jetpa Holding tarafından inşa ediliyor.


Caprice Gold Devremülk projesinde bulunan odaların büyüklükleri 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor. Projede 1.300 saray odası, 14 kral dairesi, 234 özel saray odası yer alıyor.


Caprice Bayrampaşa 'da alınan 7+7 günlük saray odası için 174 bin TL bedel ödemek yeterli oluyor. 3 kişilik olan bu oda tipinin aylık 2 bin 212 TL kira getiri garanti ediliyor. 7+7 günlük saray odası satın alan herkese 3 bin Euro'luk gold kart hediye ediliyor. Hediye edilen bu gold kartla Didim Caprice Palas'ta tatil ya da Umre seyahati yapılabiliyor.


Caprice Bayrampaşa projesinde 25 Şubat günü son bulacak kampanya bulunuyor Projedeki kampanya...