20 / 05 / 2024

bddk binası kirası

bddk binası kirası

Kamu kurumları kirada adeta birbirleriyle yarışıyor. Başbakan Yardımcısı Arınç’ın “Utanıyorum” dediği kira ödemede rekor ise 13 milyon 85 bin lira ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nda bulunuyor.

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye ediliyor!

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi kirası ödenmediği için mahkeme kararıyla tahliye ediliyor. Çankaya'daki 3 katlı genel merkez binasında tahliye işlemi başlatıldı.

Ankara Ticaret Bakanlığı binasının 3 yıllık kirası 70 milyon TL!

Ankara Söğütözü’nde yer alan Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon lira kira ödendiği ortaya çıktı. Kamu 2018 yılında bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

BDDK'nın geçici adresi Esentepe!

BDDK’nın İstanbul’da Ataşehir’e taşınıp taşınmayacağı tartışmalarına son noktayı Başkan Mehmet Ali Akben koydu: Şimdilik Denizbank’ın Esentepe’deki eski binasına taşınıyoruz. Ama nihai adresimiz Ataşehir olacak” dedi.

BDDK İstanbul Esentepe'ye mi taşınacak?

Ankara’dan Anadolu Yakası’nda yapımı süren kendi binasına geçmesi gereken BDDK, kafaları karıştırdı. Edinilen bilgilere göre BDDK, İstanbul Esentepe’de 17 katlı binaya kiracı olacak.

Bakanlık binasının kirası 850 temizliği 520 bin TL!

33 katlı bir kuleye verdiği aylık 850 bin liralık kirasıyla gündemden düşmeyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın masrafı kira ile sınırlı kalmıyor. İşte diğer harcamalar...

Bayraktar İnşaat, Bakanlık binasının kirasını az buldu!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmet binasının sahibi Bayraktar İnşaatın patronu Mehmet Bayraktar, söylentilerden bunaldı, bakanlığa " İstediğiniz zaman binayı boşaltabilirsiniz " dedi.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

TOKİ BDDK binası ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak olan BDDK hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ BDDK ihalesi!

TOKİ BDDK ihalesi, 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. BDDK toplam inşaat alanı 319 bin metrekare...

BDDK binası için ihale şartları açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi' nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı...

TOKİ BDDK binası ihale ilanı yayınlandı!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

bddk binası kirası Haberi

bddk binası kirası

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hizmet binasına aylık 765 bin TL ödendiğinin açıklanması ve ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “Bazı kamu kurumlarının ödediği aylık veya yıllık kira ücretlerini duydukça ben hükümetin içersindeki bir bakan olmama rağmen, üzülüyorum, utanıyorum” demesiyle kamu kurumlarının ödediği kiralar bir kez daha gündeme geldi. Ankara’da hizmet veren kamu kurumlarının kira bilançosu ise, kurumların bu konuda adeta birbiriyle yarıştığını ortaya koyuyor. Ortaya çıkan rakamlar aynı sokakta hizmet veren iki kurumun kirası arasında dahi ciddi farklar olduğunu gösteriyor. Bazı kamu kurumlarının hizmet binalarına yaptığı aylık kira ödemesi 1 milyon TL’yi dahi aşıyor. Sayıştay raporlarına göre bazı kamu kurumlarının aylık kira giderleri şöyle sıralanıyor:


BDDK: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun hizmet binası kiralama giderleri 2013 itibariyle yıllık 13 milyon...