29 / 06 / 2024

bedava arsa projesi

bedava arsa projesi

Türkmenistan bedava arsa dağıtacak. Türkmenistan hükümetinin 35 bin 671 hektar arsayı vatandaşlara bedava dağıtacağı açıklandı. Açıklamayı, Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov’ un video konferans ile gerçekleştirdi...

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde tapu müjdesi: İstanbul, Ankara, İzmir'in de olduğu 29 şehir için erişime açıldı!

TOKİ'den 'İlk Evim Arsa' projesi çerçevesinde tapu müjdesi geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 29 şehirde dün itibarıyla arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı. İşte ayrıntılar...

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde buna dikkat! Arsanız geri alınabilir!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, T0Kİ İlk Evim Arsa projesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte T0Kİ İlk Evim Arsa projesinde dikkat etmeniz gereken o nokta...

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ 1 milyon arsa projesi başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ aracılığıyla 1 milyon arsa satışının gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki TOKİ arsa başvuruları başladı mı? TOKİ arsa başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Sosyal konut projesi ve arsa destekleriyle herkes ev sahibi olabilecek! 

Sosyal konut projesi ve arsa destekleriyle dar gelirlilere uygun fiyat ve koşullarla ev sahibi olma imkanı sunulacak. İşte detaylar...

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Kayseri'de yatırımı yapana bedava arsa!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri'de otomotiv yatırımı yapana bedava arsa verildiğini, 3.5 milyon metrekarelik bölümün yatırımcı beklediğini belirtti.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

bedava arsa projesi Haberi

bedava arsa projesi

Türkmenistan hükümetinin 35 bin 671 hektar arsayı vatandaşlara bedava dağıtacağı açıklandı.


Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov’un video konferans ile gerçekleştirdiği toplantıda, Türkmen vatandaşlarına 35 bin 671 hektar arsanın konut yapmak için dağıtılacağı belirtildi.


Vilayet valileri tarafından arsa dağıtımına ilişkin sunulan projeyi değerlendiren Devlet Başkanı Berdimuhamedov, projeyi onayladı.


Dağıtılan arsalara yapılması öngörülen konutların modern olması gerektiğine dikkat çeken Türkmen Lider, yeni yerleşim birimlerinin altyapısının da eksiksiz tamamlanması gerektiğini ifade etti. Berdimuhamedov,  bu yerleşimlerde okul, sağlık ocağı, kültür evi gibi tesislerin de inşa edilmesi gerektiğini vurguladı.


Yeni evli çiftlere aile başına 1,6 veya 2,4 dönüm arsa verileceği belirtilirken, proje kapsamında konut inşa edecek olan vatandaşların uzun vadeli kredilerden faydalanabileceği bildirildi.


Böyle bir proje ülke genelinde son olarak 1993 yılında...